Ιστολόγιο

 1. Συμβατά μελάνια: Τι είναι και πώς να τα χρησιμοποιήσετε

  Συμβατά μελάνια: Τι είναι και πώς να τα χρησιμοποιήσετε

  Τα συμβατά μελάνια έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Με το κόστος των αυθεντικών μελανιών εκτυπωτών να είναι στα ύψη, αν κάποιος χρησιμοποιεί τακτικά τον εκτυπωτή του πρακτικά δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει άλλες λύσεις για τα αναλώσιμά του.

  Περισσότερα
 2. Επισκευή & Service Εκτυπωτών: Αξίζει ή Είναι Πεταμένα Λεφτά;

  Επισκευή & Service Εκτυπωτών: Αξίζει ή Είναι Πεταμένα Λεφτά;

  Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται αν ο εκτυπωτής σας χαλάσει; Τι κάνετε, τον πετάτε ή τον επισκευάζετε; Αν τον πετάξετε, λυπάστε τα χρήματα που δώσατε (έστω και πριν από 10 χρόνια!!) και αν τον επισκευάσετε αναρωτιέστε αν αξίζει τον κόπο. Στο κάτω-κάτω της γραφής, τα περισσότερα μηχανηματα σήμερα φτιάχνονται με σκοπό όταν χαλάνε, απλως να αντικαθίστανται. Είναι όμως έτσι;
  Περισσότερα
 3. Τι Γίνεται Με Τις Εκτυπώσεις Σας Για Το Υπόλοιπο Του 2020

  Τι Γίνεται Με Τις Εκτυπώσεις Σας Για Το Υπόλοιπο Του 2020

  Πως θα μπορούσατε να περιγράψετε το 2020 μέχρι τώρα; Είμαστε σίγουροι, όχι με τα καλύτερα λόγια. Πλάνα που έγιναν στην αρχή του έτους πετάχτηκαν στα σκουπίδια, επιχειρήσεις έκλεισαν ή άλλαξαν τελείως το μοντέλο τους. Αυτό είχε μια βαθιά επίπτωση και στις εκτυπώσεις. Διαβάστε για το τι θα γίνει με τις εκτυπώσεις σας το υπόλοιπο του 2020.
  Περισσότερα
 4. Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Cartridge World - Canon!

  Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Cartridge World - Canon!

  Το Cartridge World γιορτάζει την παρουσία του στην Ελλάδα, αποχαιρετά το lockdown και τη φρενίτιδα των περασμένων ημερών με ένα διαγωνισμό με δώρα Canon!
  Περισσότερα
 5. Εννέα Λόγοι Που Μπορεί Να Χρειάζεστε Managed Print Services (MPS)

  Εννέα Λόγοι Που Μπορεί Να Χρειάζεστε Managed Print Services (MPS)

  Γνωρίζατε οτι εκτος από τον κλασσικό τρόπο αγοράς εκτυπωτών, υπάρχει και ένας πιο ... μοντέρνος; Ένας τρόπος που μπορεί να μην χρειαστείτε να αγοράσετε εκτυπωτή, αλλά να τυπώνετε στο σπίτι ή στο γραφείο. Και ένας τρόπος, που δεν θα χρειαστεί ποτέ πια να "ξεμείνετε" από μελάνια ή χαρτί - γιατί φροντίζει το "Σύστημα"! Ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Οι νέες υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων ή αλλιώς "Managed Print Services (MPS)"
  Περισσότερα
 6. Συμβουλές και Τρικ Για Εξοικονόμηση Στις Εκτυπώσεις Του Γραφείου Στο Σπίτι

  Συμβουλές και Τρικ Για Εξοικονόμηση Στις Εκτυπώσεις Του Γραφείου Στο Σπίτι

  Μετά την λήξη της καραντίνας, η ζωή μας έχει αλλάξει δραματικά και έχει προσαρμοστεί στην εργασία από απόσταση. Η αλλαγή επέδρασε στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, και όσοι πήραν τις σωστές αποφάσεις πιθανόν να έχουν μια καλύτερη, πιο εξισοροπημένη σχέση ζωής/εργασίας δουλεύοντας από το σπίτι. Για όσους έμειναν μέσα, σας δίνουμε μερικές συμβουλες για το τι να κάνετε από εδώ και στο εξής ώστε οι εκτυπώσεις στο σπίτι να σας εξοικονομούν χρήματα!
  Περισσότερα
 7. Mένεις Μέσα; Τα Καλύτερα Εργαλεία Κοινής Χρήσης Για Να Δουλεύεις Πιο Έξυπνα (Post 3 από 4)

  Mένεις Μέσα; Τα Καλύτερα Εργαλεία Κοινής Χρήσης Για Να Δουλεύεις Πιο Έξυπνα (Post 3 από 4)

  Τις τελευταίες εβδομάδες πολύς κόσμος βρέθηκε να εργάζεται από το σπίτι. Για κάποιους η ιδέα να εργάζεται κανείς από απόσταση με τις πυτζάμες του ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, για άλλους, όχι και τόσο. Η εργασία από το σπίτι εγείρει ουκ ολίγες προκλήσεις, και αυτές οι προκλήσεις γίνονται θέματα προς αντιμετώπιση όταν οι εργαζόμενοι πρεπει να συνεργάζονται από απόσταση με τους συναδέλφους τους. Όμως τι γίνεται με το διαμοιρασμό αρχείων, και εργασιών; Δείτε πως μια ομάδα μπορεί να διαμοιράσει εργασίες με deadlines,, ημερολόγια, αρχεία και άλλα πολλά.
  Περισσότερα
 8. Συμβατά Αναλώσιμα Εκτυπωτών: Τα Υπέρ & Τα Κατά

  Συμβατά Αναλώσιμα Εκτυπωτών: Τα Υπέρ & Τα Κατά

  Αγοράζετε συμβατά ή γνήσια μελανοδοχεία; Αν αγοράζετε συμβατά, και είχατε πάντα απορίες για την ποιότητά τους και γιατί είναι φθηνότερα από τα γνήσια, αυτό το άρθρο ρίχνει φως στο τι σημαίνει συμβατό και τι πρέπει να προσέχετε.
  Περισσότερα
 9. Τα Καλύτερα Εργαλεία Remote Working: Εφαρμογές Επικοινωνίας (Post 2 Από 4)

  Τα Καλύτερα Εργαλεία Remote Working: Εφαρμογές Επικοινωνίας (Post 2 Από 4)

  Χρόνια πριν, η απομακρυσμένη εργασία θεωρούνταν σαν μια θέση για την υποστήριξη software, με τον χαμηλότερο μισθό. Σήμερα, μόνο μερικές εβδομάδες μετά την επιβολή μέτρων, το να ξέρεις πως να δουλεύεις από απόσταση, και να εργάζεσαι παραγωγικά είναι κάτι που οι εταιρίες εκτιμούν. Μετά το προηγούμενο blog post μας όπου εξηγήσαμε τις εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης σήμερα αναλύουμε τρία εργαλεία άμεσης επικοινωνίας - και όχι δεν είναι το Whatsapp ή το Viber.
  Περισσότερα
 10. Μένεις Μέσα; Τα Καλύτερα Εργαλεία Remote Working Για Να Δουλεύεις Πιο Έξυπνα Όχι Πιο Σκληρά (1 Από 4)

  Μένεις Μέσα; Τα Καλύτερα Εργαλεία Remote Working Για Να Δουλεύεις Πιο Έξυπνα Όχι Πιο Σκληρά (1 Από 4)

  Ο Αβραάμ Λίνκολν φημολογείται οτι είχε πει “Δώσε μου έξι ώρες να κόψω ένα δέντρο, και θα ξοδέψω τις τέσσερις να ακονίζω το τσεκούρι μου”. Η νέα πραγματικότητα που διαμορφώθηκε, υποχρεώνει τους περισσότερους απο εμάς να #menoumemesa και να δουλεύουμε από το σπιτι. Όλοι μας χρειαζόμαστε αποτελεσματικά εργαλεία για να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Εάν είσαι ξυλουργός, χρειάζεσαι καρφιά και σφυρί. Αν είσαι μπογιατζής δεν μπορείς να μην έχεις ρολό βαψίματος. Αν δουλεύεις από το σπίτι, χρειάζεσαι απαραίτητα μια σύνδεση στο Internet και εφαρμογές που σε κάνουν να δουλεύεις καλύτερα και να μην χάνεις χρόνο - ειδικά αν δεν υπάρχει IT για να ζητήσεις βοήθεια. Αυτή είναι μια σειρά από blog posts που θα καλύψουν τα πάντα - απομακρυσμένη πρόσβαση (remote desktop) μέχρι εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN)
  Περισσότερα
Σελίδα