Ιστολόγιο

 1. refurbished εκτυπωτές

  Τι είναι οι refurbished εκτυπωτές & ποια τα ασύγκριτα πλεονεκτήματά τους

  Σκέφτεστε να αγοράσετε έναν νέο εκτυπωτή ή ένα πολυμηχάνημα για χρήση γραφείου; Είναι λογικό να διστάζετε, συνειδητοποιώντας ότι οι καινούριοι εκτυπωτές που μπορεί να αγγίξουν ή να ξεπεράσουν τα 500€ είναι εκτός του budget σας.

  Υπάρχει, όμως, και άλλη λύση. Ένας refurbished εκτυπωτής με τα ίδια χαρακτηριστικά με τον καινούριο σε τιμή μικρότερη των 100€, όπως είναι ο Lexmark MS610de, είναι οπωσδήποτε μια εξαιρετικά ελκυστική εναλλακτική.

  Σας ακούγεται απίστευτο; Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Πρέπει να σας πούμε ότι δεν υπάρχει καμία παγίδα σε μια τέτοια προσφορά. Αν δεν γνωρίζετε το concept και τα πλεονεκτήματα των refurbished εκτυπωτών, διαβάστε παρακάτω!

  refurbished εκτυπωτης

  Τι είναι οι refurbished εκτυπωτές;

  Μεγάλοι οργανισμοί, εταιρείες και τράπεζες σε διάφορες χώρες, όπως η Γερμανία, η Αγγλία και η Γαλλί

  Περισσότερα
 2. Πώς να διαλέξετε τα κατάλληλα μελάνια εκτυπωτών

  Πώς να διαλέξετε τα κατάλληλα μελάνια εκτυπωτών

  Τα μελάνια εκτυπωτών αποτελούν σημαντικό έξοδο για τις επιχειρήσεις για τον πολύ απλό λόγο ότι είναι ακριβά. Φυσικά, υπάρχουν διακυμάνσεις στην τιμή. Άλλη τιμή έχουν τα OEM μελάνια εκτυπωτών και άλλη τα ανακατασκευασμένα ή τα συμβατά. Το θέμα είναι ότι, αφού θα κάνετε που θα κάνετε μια δαπανηρή αγορά, τουλάχιστον να γίνει σωστά και να σας ανταμείψει με καλή ποιότητα εκτύπωσης.

  Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να προσέξετε, όταν διαλέγετε μελάνια. Είτε είναι αυθεντικά είτε συμβατά, δώστε σημασία στα παρακάτω χαρακτηριστικά, για να ξέρετε τι αγοράζετε.

  Συμβατότητα με τον εκτυπωτή

  Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός μελανιού είναι αν είναι συμβατό με τον εκτυπωτή σας, καθώς δεν είναι όλα τα μελάνια ίδια. Διαφορετικοί εκτυπωτές δέχονται διαφορετικούς τύπους μελανιών. Κάθε εκτυπωτής έχει συγκεκριμένο κωδικό και με βάση αυτόν θα διαλέξετε το κατάλληλο μελάνι που θα είναι συμβατό.

  Περισσότερα
 3. Συμβατά μελάνια: Τι είναι και πώς να τα χρησιμοποιήσετε

  Συμβατά μελάνια: Τι είναι και πώς να τα χρησιμοποιήσετε

  Τα συμβατά μελάνια έχουν κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Με το κόστος των αυθεντικών μελανιών εκτυπωτών να είναι στα ύψη, αν κάποιος χρησιμοποιεί τακτικά τον εκτυπωτή του πρακτικά δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει άλλες λύσεις για τα αναλώσιμά του.

  Περισσότερα
 4. Επισκευή & Service Εκτυπωτών: Αξίζει ή Είναι Πεταμένα Λεφτά;

  Επισκευή & Service Εκτυπωτών: Αξίζει ή Είναι Πεταμένα Λεφτά;

  Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται αν ο εκτυπωτής σας χαλάσει; Τι κάνετε, τον πετάτε ή τον επισκευάζετε; Αν τον πετάξετε, λυπάστε τα χρήματα που δώσατε (έστω και πριν από 10 χρόνια!!) και αν τον επισκευάσετε αναρωτιέστε αν αξίζει τον κόπο. Στο κάτω-κάτω της γραφής, τα περισσότερα μηχανηματα σήμερα φτιάχνονται με σκοπό όταν χαλάνε, απλως να αντικαθίστανται. Είναι όμως έτσι;
  Περισσότερα
 5. Τι Γίνεται Με Τις Εκτυπώσεις Σας Για Το Υπόλοιπο Του 2020

  Τι Γίνεται Με Τις Εκτυπώσεις Σας Για Το Υπόλοιπο Του 2020

  Πως θα μπορούσατε να περιγράψετε το 2020 μέχρι τώρα; Είμαστε σίγουροι, όχι με τα καλύτερα λόγια. Πλάνα που έγιναν στην αρχή του έτους πετάχτηκαν στα σκουπίδια, επιχειρήσεις έκλεισαν ή άλλαξαν τελείως το μοντέλο τους. Αυτό είχε μια βαθιά επίπτωση και στις εκτυπώσεις. Διαβάστε για το τι θα γίνει με τις εκτυπώσεις σας το υπόλοιπο του 2020.
  Περισσότερα
 6. Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Cartridge World - Canon!

  Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Cartridge World - Canon!

  Το Cartridge World γιορτάζει την παρουσία του στην Ελλάδα, αποχαιρετά το lockdown και τη φρενίτιδα των περασμένων ημερών με ένα διαγωνισμό με δώρα Canon!
  Περισσότερα
 7. Εννέα Λόγοι Που Μπορεί Να Χρειάζεστε Managed Print Services (MPS)

  Εννέα Λόγοι Που Μπορεί Να Χρειάζεστε Managed Print Services (MPS)

  Γνωρίζατε οτι εκτος από τον κλασσικό τρόπο αγοράς εκτυπωτών, υπάρχει και ένας πιο ... μοντέρνος; Ένας τρόπος που μπορεί να μην χρειαστείτε να αγοράσετε εκτυπωτή, αλλά να τυπώνετε στο σπίτι ή στο γραφείο. Και ένας τρόπος, που δεν θα χρειαστεί ποτέ πια να "ξεμείνετε" από μελάνια ή χαρτί - γιατί φροντίζει το "Σύστημα"! Ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Οι νέες υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων ή αλλιώς "Managed Print Services (MPS)"
  Περισσότερα
 8. Συμβουλές και Τρικ Για Εξοικονόμηση Στις Εκτυπώσεις Του Γραφείου Στο Σπίτι

  Συμβουλές και Τρικ Για Εξοικονόμηση Στις Εκτυπώσεις Του Γραφείου Στο Σπίτι

  Μετά την λήξη της καραντίνας, η ζωή μας έχει αλλάξει δραματικά και έχει προσαρμοστεί στην εργασία από απόσταση. Η αλλαγή επέδρασε στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, και όσοι πήραν τις σωστές αποφάσεις πιθανόν να έχουν μια καλύτερη, πιο εξισοροπημένη σχέση ζωής/εργασίας δουλεύοντας από το σπίτι. Για όσους έμειναν μέσα, σας δίνουμε μερικές συμβουλες για το τι να κάνετε από εδώ και στο εξής ώστε οι εκτυπώσεις στο σπίτι να σας εξοικονομούν χρήματα!
  Περισσότερα
 9. Mένεις Μέσα; Τα Καλύτερα Εργαλεία Κοινής Χρήσης Για Να Δουλεύεις Πιο Έξυπνα (Post 3 από 4)

  Mένεις Μέσα; Τα Καλύτερα Εργαλεία Κοινής Χρήσης Για Να Δουλεύεις Πιο Έξυπνα (Post 3 από 4)

  Τις τελευταίες εβδομάδες πολύς κόσμος βρέθηκε να εργάζεται από το σπίτι. Για κάποιους η ιδέα να εργάζεται κανείς από απόσταση με τις πυτζάμες του ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, για άλλους, όχι και τόσο. Η εργασία από το σπίτι εγείρει ουκ ολίγες προκλήσεις, και αυτές οι προκλήσεις γίνονται θέματα προς αντιμετώπιση όταν οι εργαζόμενοι πρεπει να συνεργάζονται από απόσταση με τους συναδέλφους τους. Όμως τι γίνεται με το διαμοιρασμό αρχείων, και εργασιών; Δείτε πως μια ομάδα μπορεί να διαμοιράσει εργασίες με deadlines,, ημερολόγια, αρχεία και άλλα πολλά.
  Περισσότερα
 10. Συμβατά Αναλώσιμα Εκτυπωτών: Τα Υπέρ & Τα Κατά

  Συμβατά Αναλώσιμα Εκτυπωτών: Τα Υπέρ & Τα Κατά

  Αγοράζετε συμβατά ή γνήσια μελανοδοχεία; Αν αγοράζετε συμβατά, και είχατε πάντα απορίες για την ποιότητά τους και γιατί είναι φθηνότερα από τα γνήσια, αυτό το άρθρο ρίχνει φως στο τι σημαίνει συμβατό και τι πρέπει να προσέχετε.
  Περισσότερα
Σελίδα