Οι υπηρεσίες Managed Print Services (Διαχείριση Εκτυπώσεων σε απλά Ελληνικά) κερδίζουν ολοένα έδαφος και στην Ελληνική αγορά, εξαιτίας του πολύ χαμηλού κόστους που προσφέρουν στις επιχειρήσεις.

Αν δεν ξέρατε την ύπαρξή τους θα εκπλαγείτε από το πόσοι τρόποι υπάρχουν που μπορούν να βοηθήσουν εσάς και την επιχείρησή σας (ή την επιχείρηση που εργάζεστε). Παρόλο που το κόστος είναι ο πρωταρχικός λόγος για να χρησιμοποιήσει μια επιχείρηση υπηρεσίες MPS, η αξία που προσδίδουν αγγίζει από πολλές πλευρές την επιχείρησή σας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα γνωρίζετε τι προσφέρει και τι αξία παίρνετε μέχρι να κάνετε μια έρευνα και μια εκτίμηση. Η εκτίμηση είναι το πρώτο βήμα στο να μάθετε που και πως (και πόσο) τα MPS θα μπορέσουν να μετασχηματίσουν ή να αλλάξουν προς το καλύτερο το επιχειρηματικό σας περιβάλλον...

Στα Cartridge World ετοιμάσαμε μια λίστα για να δείτε πόσες προκλήσεις παρουσιάζονται στο δικό σας επιχειρηματικό χώρο.  

Δείτε αν τα κάτωθι σας απασχολούν: 

 

Κόστος

  • Διαρκώς αυξανόμενα κόστη από επενδύσεις σε εκτυπωτές
  • Πίεση να μειωθούν τα εκτυπωτικά κόστη

 

Διαχειριστικά Προβλήματα

  • Δεν υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθήσετε και να μετρήσετε τι τυπώνεται και πόσο
  • Δυσκολία στη διαχείριση πολλών προμηθευτών με πολλαπλά συμβόλαια αγορών και προμηθειών αναλωσίμων

 

Προβλήματα Τοποθεσιών

  • Γραφεία και προσωπικό σε πολλές περιοχές
  • Αυτόνομα τμήματα κάνουν δικές τους αγορές, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να διαχειριστείτε ούτε να έχετε έλεγχο του κόστους

 

Προβλήματα Στρατηγικής Διαδικασιών και Θέματα Αγοράς

  • Ελάχιστη γνώση για το πως χρησιμοποιούνται οι εκτυπώσεις
  • Η χρήση των εκτυπωτών δεν είναι συνυφασμένη με τις ανάγκες τις επιχείρησης
  • Θέματα ασφάλειας εκτυπώσεων

 

Ακόμη και αν έχετε αντιμετωπίσει μόνο μερικά από τα παραπάνω, μια υπηρεσία Managed Print Services μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο. Όσα περισσότερα προβλήματα μπορεί να επιφέρει η διαχείριση εκτυπώσεων, τόσο περισσότερη επιστροφή στην επένδυση (ROI) θα μπορείτε να δείτε. 

Η Cartridge World έχει αναπτύξει το δικό της εξειδικευμένο τμήμα Managed Print Services και είναι στη διάθεση της επιχείρησης οποιουδήποτε μεγέθους. Δείτε περισσότερες πληροφορίες από την σελίδα μας και ζητήστε μια δωρεάν εκτίμηση - μόνο κέρδος θα έχετε! 

Κάντε κλικ εδώ: http://bit.ly/2VQuuFu.