Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση μελανοδοχείων της Cartridge World;

Πρώτον, θα εξοικονομήσετε χρήματα - η αγορά του μελανοδοχείου του κατασκευαστή του εκτυπωτή θα σας κοστίσει πολύ περισσότερο από την επιλογή ενός μελανοδοχείου της Cartridge World. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να απολαύσετε εξοικονόμηση έως και 50% με τη χρήση ενός μελανοδοχείου της Cartridge World *. Τα μελάνια και οι γραφίτες μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με όλες τις μάρκες εκτυπωτών, έτσι ώστε η ποιότητα εκτύπωσης να είναι εξίσου καλή, αν όχι καλύτερη.

Μήπως η χρήση του μελανοδοχείου της Cartridge World επηρεάζει την εγγύηση του εκτυπωτή;

Όχι. Όλα τα μελανοδοχεία μας είναι εγγυημένα ότι ταιριάζουν με την απόδοση του μελανοδοχείου του κατασκευαστή του εκτυπωτή σε παρόμοιες συνθήκες. Ωστόσο, εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με τον εκτυπωτή και διαπιστωθεί ότι το μελανοδοχείο μας προκάλεσε το πρόβλημα, τότε θα επισκευάσουμε τον εκτυπωτή δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο πιστοποιητικό εγγύησης των μελανοδοχείων μας.

Γνωρίζετε ότι ορισμένα μελανοδοχεία του κατασκευαστή του εκτυπωτή μερικές φορές κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά;

Ναι - οι πληροφορίες βρίσκονται στη συσκευασία. Μελανοδοχεία HP: "Κατασκευασμένα στην Ιαπωνία από υψηλής ποιότητας νέα και ανακυκλωμένα υλικά". Μελανοδοχεία της Canon: "Η Canon έχει εφαρμόσει ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης μελανοδοχείων. Αυτό το μελανοδοχείο μπορεί να περιέχει ανακατασκευασμένα εξαρτήματα και αναμορφωμένα υλικά."

Δεν έχω χρησιμοποιήσει τον εκτυπωτή μου για κάποιο χρονικό διάστημα και οι εκτυπώσεις είναι ραβδωμένες ή λείπει ένα χρώμα. Μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιωθεί η εκτύπωση?

Πρέπει να εκτελέσετε ένα κύκλο καθαρισμού / καθαρισμού κεφαλής χρησιμοποιώντας το λογισμικό που εκδόθηκε με τον εκτυπωτή σας - η κεφαλή εκτύπωσης στον εκτυπωτή σας ή πάνω στο μελανοδοχείο σας πιθανόν να έχει βουλώσει. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να κάνετε αυτό ανάλογα με τον τύπο του εκτυπωτή που χρησιμοποιείτε - συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης για τη σωστή μέθοδο ή επικοινωνήστε με το τοπικό κατάστημα της Cartridge World. Οι ειδικοί μας θα μπορέσουν να σας συμβουλεύσουν για το πώς να διορθώσετε τα προβλήματά σας και αν παραμείνουν, μπορούμε να κανονίσουμε να επιθεωρήσουμε και να επιδιορθώσουμε επιμελώς τον εκτυπωτή σας.

 

* Σε σύγκριση με τα μελανοδοχεία με το εμπορικό σήμα του εκτυπωτή. Πηγή: GfK. Δοχείο μελάνης Inkjet Massy Merchandisers; Ιαν-Μάρτιος 2014. Μέση τιμή πώλησης.