ΓΕΜΙΣΜΑ ΜΕΛΑΝΟΔΟΧΕΙΩΝ INKJET

Στα καταστήματα Cartridge World αναλαμβάνουμε το γέμισμα μελανιών με εγγυημένα αποτελέσματα, για μεγαλύτερη οικονομία και μια ακόμη πιο οικολογική ενέργεια.

Τα καταστήματα μας έχουν τις τεχνικές γνώσεις και ικανότητες για να σας γεμίσουν τα άδεια inkjet μελανοδοχεία σας και να σας ενημερώσουν για την σωστή φροντίδα τους.γεμισμα μελανιων

Τα γεμισμένα μελανοδοχεία όπως τα γνήσια και συμβατά inkjet μελανοδοχεία, πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό μέρος για να μην ξεραίνονται / εξατμίζονται και ιδιαίτερα από την στιγμή που ανοιχτεί η συσκευασία τους.

Η Cartridge World χρησιμοποιεί για το γέμισμα των μελανιών inkjet υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, έτσι ώστε να παρέχουν υψηλή ποιότητα και εξαιρετικό αποτέλεσμα εκτύπωσης.

Η διαδικασία διαρκεί μερικά λεπτά μιας και το πρώτο βήμα είναι το άδειασμα και καθαρισμός του inkjet μελανοδοχείου. Ενώ στην συνέχεια γεμίζεται σε περιβάλλον κενού αέρος (ανάλογα με το inkjet μελανοδοχείο) και σφραγίζεται ώστε να είναι έτοιμο για χρήση.

Μία χρήσιμη πληροφορία που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι τα άδεια inkjet μελανοδοχεία σας πρέπει να τα γεμίσετε σχετικά σύντομα από την στιγμή που διαπιστώσετε πως άδειασαν, διότι συνήθως ξεραίνονται σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούν να τυπώσουν σωστά και δεν εκτυπώνουν το σωστό αποτέλεσμα. Ακόμη μία άλλη πληροφορία είναι ότι ένα μελονοδοχείο inkjet δεν μπορεί να γεμίσει πάρα πολλές φορές και η διάρκεια ζωής του είναι περιορισμένη.

Όλα τα γεμισμένα inkjet μελανοδοχεία μας είναι εγγυημένα ότι ταιριάζουν με την απόδοση και ποιότητα του μελανοδοχείου του κατασκευαστή του εκτυπωτή, σε παρόμοιες συνθήκες, και δεν προκαλούν βλάβες στον εκτυπωτή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο πιστοποιητικό εγγύησης των μελανοδοχείων μας.

Βρείτε το πιο κοντινό σας κατάστημα για γέμισμα μελανιών πατώντας εδώ.