Επιτέλους είστε έτοιμοι για τη μεγάλη συνάντηση.

Την κατάθεση γραπτής προσφοράς.

Την παρουσίαση των πωλήσεων.

Την κατάθεση του δικογράφου.

 

Πατάτε το κουμπί “Εκτύπωση”. 

 

Και μετά τίποτα. 

Και τώρα τι; 

Και τώρα μάλλον σας άφησε στη μέση. 

Οι εκτυπωτές, είναι και αυτά μηχανήματα με ανάγκες. Πέραν από το χαρτί και το μελάνι τους, αυτό που δεν έχετε υπολογίσει είναι, ότι μετά από τις 65,000 εκτυπώσεις που κάνατε (οκ, μπορεί και πριν τον Covid-19) ο εκτυπωτής σας συγκέντρωσε σκόνη στα γρανάζια του και υπολείμματα χαρτιού στις τροχαλίες του (τρόπος του λέγειν).

Όμως, πολύ λίγα πράγματα οδηγούν τόσο γρήγορα στην αγανάκτηση, όσο όταν θέλεις να τυπώσεις κάτι επείγον και δεν γίνεται τη στιγμή εκείνη. 

Στις περισσότερες φορές ο εκτυπωτής μπορεί να μην δουλεύει γιατί: 

  1. Δεν έχει μελανί (!)
  2. Δεν έχει χαρτί (!!)
  3. Είναι offline
  4. Έφυγε το καλώδιο του δικτύου (αν δεν λειτουργεί ασύρματα)
  5. Δοκιμάσατε επανεκκίνηση αλλά αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί μαζί σας...

Αν τίποτα δεν τον κάνει να λειτουργεί, τότε μάλλον θέλει την συντήρησή του.

Ναι, οι εκτυπωτές συντηρούνται, δεν πετιούνται (ειδικά αν είναι μεγάλου μεγέθους και κόστισαν ένα κάρο χρήματα)!

Στα Cartridge World προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης εκτυπωτών, και κάνουμε επίσης και εγκατάσταση και εκπαίδευση του προσωπικού. 

Σίγουρα δεν θα το ξέρατε, αλλά συνεργαζόμαστε με σχεδόν όλες τις εταιρείες των εκτυπωτών και διαθέτουμε έτοιμα ανταλλακτικά σχεδόν για οποιοδήποτε εξάρτημα. 

Αυτό σημαίνει ότι αν χαλάσει ο εκτυπωτής σας, έχουμε το εξάρτημα που του λείπει.

Τι επισκευάζουμε; 

Επισκευάζουμε εκτυπωτές Laser, πολυμηχανήματα και φωτοτυπικά, από τους περισσότερους κατασκευαστές - βλέπε HP, Lexmark, Canon, OKI, Brother, Kyocera κλπ.

Πάντα όμως υποστηρίζουμε ότι η συντήρηση είναι η καλύτερη προφύλαξη. Με τα μηνιαία, εξαμηνιαία και ετήσια συμβόλαια που προσφέρουμε, προλαβαίνουμε πιθανά προβλήματα πριν συμβούν. Διατηρώντας ένα εκτυπωτή σε καλή κατάσταση μειώνουμε τα εκτυπωτικά κόστη και τις ζημιές, ανταλλακτικά και σπατάλη ρεύματος.

Αν αγοράσατε εκτυπωτή πρόσφατα (είτε από το Cartridge World είτε από κάποιο άλλο κατάστημα) μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για την σωστή και γρήγορη εγκατάσταση του - με σύνδεση στο δίκτυό σας, ενσύρματα ή ασύρματα χωρίς προβλήματα. Επιπρόσθετα, παρέχουμε επίδειξη λειτουργίας και μετεγκατάσταση εκτυπωτικών μηχανημάτων - π.χ. στη περίπτωση μετακόμισή σας σε άλλο χώρο.

Εγγύηση

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σας προσφέρουμε ούτε προϊόν ούτε υπηρεσία χωρίς την εγγύηση καλής λειτουργίας μας. Με κάθε service εκτυπωτή ή με κάθε συντήρηση εκτυπωτή έχετε την εγγύηση και την ασφάλεια του Cartridge World. Δεν παρέχουμε απλά σέρβις, αλλά εγγυόμαστε για αυτό.

Αν λοιπόν χάλασε ο εκτυπωτής σας ή απλώς θέλετε να μην αφήνετε τα πράγματα τελευταία στιγμή και ψάχνετε για ένα καλό, αποδοτικό και  ευέλικτο πρόγραμμα συντήρησης,  απευθυνθείτε στη Cartridge World. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.