Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος

μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ courier.

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CARTRIDGE WORLD

Για παραγγελίες ανεξαρτήτως αξίας οι οποίες παραλαμβάνονται από οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου μας, οι αποστολές είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση αγοράς εκτυπωτή, γνήσιων αναλωσίμων και λοιπών προϊόντων τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για παραλαβές από τα καταστήματα της αλυσίδας στην Αττική. Το κόστος των μεταφορικών για τους εκτυπωτές, γνήσια αναλώσιμα και λοιπά προϊόντα στην υπόλοιπη Ελλάδα θα υπολογίζεται στο checkout ανάλογα με την ποσότητα και τον όγκο της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε αποστολή με κούριερ στο χώρο σας οι αποστολές αυτές είναι επίσης δωρεάν εφόσον είναι πάνω από 80€ (εξαιρούνται οι εκτυπωτές, τα γνήσια αναλώσιμα και λοιπά προϊόντα ).

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CARTRIDGE WORLD

Οι χρεώσεις των μεταφορικών για εκτυπωτές, γνήσια αναλώσιμα και λοιπά προϊόντα υπολογίζονται πριν το checkout ανάλογα με την ποσότητα και τον όγκο της παραγγελίας. Για τα συμβατά προϊόντα της Cartridge World τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας (πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε λογαριασμό) καθώς και ο αριθμός των προϊόντων δεν επηρεάζουν τα έξοδα αποστολής.

Σχετικά με τους τρόπους πληρωμής:

1. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσα από την ασφαλή σελίδα της ALPHA Bank. Ο πελάτης δεν έχει καμία επιβάρυνση για την συναλλαγή αυτή. Η παραγγελία αποδεσμεύεται μόλις ενημερωθούμε από την ALPHA Bank ότι η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.

2. Κατάθεση σε ένα από τους 2 τραπεζικούς λογαριασμούς (επιλέξετε είτε την Alpha Bank ή την Τράπεζα Πειραιώς).

ALPHABANK

GR80 0140 1040 1040 0232 0004 772

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR80 0171 5580 0065 5810 2806 835

 

3. Ο πελάτης δεν έχει καμία επιβάρυνση για την συναλλαγή αυτή εφόσον η μεταφορά γίνει εντός της ίδιας τράπεζας. Αν γίνει μεταφορά με έμβασμα από άλλη τράπεζα η πληρωμή θα πρέπει να γίνει με δικά σας έξοδα (επιβαρύνεστε με όλα τα έξοδα της μεταφοράς)  διαφορετικά η παραγγελία δεν θα μπορεί να εκτελεστεί. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν εκκαθαριστεί η κατάθεση σας. Παρακαλούμε για διευκόλυνση της διαδικασίας να αναγράφετε τον αριθμό παραγγελίας στην αιτιολογία της κατάθεσης και να αποστέλλετε το καταθετήριο

στο [email protected] .

4. Πληρωμή με μεταφορά στον λογαριασμό paypal της εταιρίας μας.

5. Πληρωμή με αντικαταβολή στον courier. Η αποστολή με αντικαταβολή θα επιβαρύνεται με 3,00€.

6. Πληρωμή με μετρητά στο κατάστημα από το οποίο έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Προσοχή η πληρωμή μπορεί να γίνειμόνο με μετρητά. Πληρωμή στο κατάστημα των παραγγελιών τουE-shop με πιστωτική κάρτα δεν είναι δυνατή.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι τις 12μ.μ. θα αποστέλλονται την ίδια μέρα για τα διαθέσιμα προϊόντα της CartridgeWorld και την επομένη για προϊόντα ΟΕΜ και εκτυπωτές.

 Έτσι για την Αττική ηπαράδοση θα είναι για τα διαθέσιμα προϊόντα της CartridgeWorld την

επομένη (24 ώρες) και για την επαρχία σε 48 ώρες. Για τα υπόλοιπα προϊόντα ΟΕΜ και εκτυπωτές θα είναι για την Αττική 48 ώρες και για την επαρχία 72 ώρες.

 

Σε κάποιες περιοχές της επαρχίας με σχετικά μικρό πληθυσμό τα ΕΛΤΑ courier δεν παραδίδουν τα δέματα στο σπίτι/γραφείο και θα πρέπει να τα παραλάβετε από το τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό των ΕΛΤΑ που σας στέλνουμε θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της αποστολή σας.