Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου

Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ courier.

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

  1. Για παραγγελίες ανεξαρτήτως αξίας οι οποίες παραλαμβάνονται από οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου μας, οι αποστολές είναι δωρεάν. Σε περίπτωση αγοράς εκτυπωτή τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν και το κόστος τους θα υπολογίζετε στο check out.
  2. Για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με courier  οι χρεώσεις υπολογίζονται  πριν το check out ανάλογα με την ποσότητα και τον όγκο της παραγγελίας. Για τις περιοχές που δεν υπάρχουν καταστήματα της αλυσίδας Cartridge World οι αποστολές αυτές είναι επίσης δωρεάν εφόσον είναι πάνω από 12€. Για τις περιοχές όπου υπάρχουν καταστήματα της αλυσίδας Cartridge World οι αποστολές αυτές είναι επίσης δωρεάν εφόσον είναι πάνω από 80€.
  3. Ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας (πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε λογαριασμό) καθώς και ο αριθμός των προϊόντων δεν επηρεάζουν τα έξοδα αποστολής. Η αποστολή με αντικαταβολή θα επιβαρύνετε με 3,00€
  4. Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι τις 12μμ θα αποστέλλονται την ίδια μέρα για τα διαθέσιμα προϊόντα της Cartridge World  και την επομένη για προϊόντα ΟΕΜ και εκτυπωτές. Έτσι για την Αττική η παράδοση θα είναι για τα διαθέσιμα προϊόντα της Cartridge World την επομένη (24 ώρες) και για την Επαρχεία σε 48 ώρες. Για τα υπόλοιπα προϊόντα ΟΕΜ και εκτυπωτές θα είναι για την Αττική 48 ώρες και για την Επαρχεία 72 ώρες.
  5. Σε κάποιες περιοχές της Επαρχείας με σχετικά μικρό πληθυσμό τα ΕΛΤΑ courier δεν παραδίδουν τα δέματα στο σπίτι/γραφείο και θα πρέπει να τα παραλάβετε από το τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ. Χρησιμοποιώντας τον κωδικό των ΕΛΤΑ που σας στέλνουμε θα μπορείτε να ενημερώνεστε για αυτό αν δεν το γνωρίζετε ήδη.

Σχετικά με τους τρόπους πληρωμής.

  1. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσα από την ασφαλή σελίδα της ALPHA Bank. Ο πελάτης δεν έχει καμία επιβάρυνση για την συναλλαγή αυτή. Η παραγγελία αποδεσμεύεται μόλις ενημερωθούμε από την ALPHA Bank ότι η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.
  2. Κατάθεση σε ένα από τους 2 τραπεζικούς λογαριασμούς (ένα στην Alpha Bank & ένα στην Τράπεζα Πειραιώς).

ALPHA BANK                    GR80 0140 1040 1040 0232 0004 772

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ         GR80 0171 5580 0065 5810 2806 835

 

  1. Ο πελάτης δεν έχει καμία επιβάρυνση για την συναλλαγή αυτή εφόσον η μεταφορά είναι στην ίδια τράπεζα. Αν γίνει μεταφορά με έμβασμα από άλλη τράπεζα η πληρωμή θα πρέπει να γίνει με δικά σας έξοδα (επιβαρύνεστε με όλα τα έξοδα της μεταφοράς) διαφορετικά η παραγγελία δεν θα μπορεί να εκτελεστεί.  Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν εκκαθαριστεί η κατάθεση σας. Παρακαλώ για διευκόλυνση της διαδικασίας να αναγράφετε τον αριθμό παραγγελίας στην αιτιολογία της κατάθεσης και να αποστέλλετε το καταθετήριο στο [email protected].
  2. Πληρωμή με αντικαταβολή στον courier. Η αποστολή με αντικαταβολή θα επιβαρύνετε με 3,00€.
  3. Πληρωμή με μετρητά στο κατάστημα από το οποίο έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας. Προσοχή η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με μετρητά. Πληρωμή στο κατάστημα των παραγγελιών του E-shop με πιστωτική κάρτα δεν είναι δυνατή.

Κατασκευαστές