Πιστοποιητικό εγγύησης

Η Cartridge World χρησιμοποιεί υλικά και ανταλλακτικά άριστης ποιότητας και εγγυάται ότι τα μελανοδοχεία που ξαναγεμίζονται από την εταιρεία μας θα αποδίδουν το ίδιο καλά όπως τα αρχικά προϊόντα που παρέχονται από τον κατασκευαστή κάτω από τις ίδιες συνθήκες.

Ο γραφίτης, τα μελάνια και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά προέρχονται από τους καλύτερους προμηθευτές σε όλο τον κόσμο και το καθένα από αυτά είναι μοναδικά κατασκευασμένο για τον συγκεκριμένο τύπο μελανοδοχείου που διατίθενται. Ο συνεχώς αυξανόμενα εξοπλισμός μας για δοκιμές, είναι μία επιπλέον εγγύηση για τη δέσμευσή μας στον έλεγχο της ποιότητας και την ικανοποίηση του πελάτη. Τα φθαρμένα μέρη αντικαθίστανται, όποτε πρέπει, ούτως ώστε τα μελανοδοχεία μας να παράγουν «μαύρο» κείμενο αρίστης ποιότητας, ζωντανά χρώματα με καθαρά γραφικά.

Εάν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα, σε κάποιο από τα ξαναγεμισμένα μελανοδοχεία μας, παρακαλούμε να το επιστρέψετε εντός 90 ημερών από την αγορά, μαζί με την απόδειξη αγοράς, στο κατάστημα της Cartridge World απ΄όπου το αγοράσατε. Το κατάστημα της Cartridge World είτε θα επιδιορθώσει το ελαττωματικό μελανοδοχείο, είτε θα σας δώσει με το επιπλέον ίδιο ποσό ένα νέο μελανοδοχείο, είτε θα σας επιστρέψει πλήρως τα χρήματά σας ως αποζημίωση για το ελαττωματικό μελανοδοχείο.

Στην απίθανη περίπτωση ισχυρισμού ότι ένα προϊόν της Cartridge World προκάλεσε βλάβη στον μηχανισμό εκτύπωσης του εκτυπωτή σας, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με το ανάλογο κατάστημα που σας εξυπηρέτησε για να σας καθοδηγήσει για τις περαιτέρω ενέργειες ή να σας στείλει εγκεκριμένο τεχνικό της εταιρείας ο οποίος θα επιλύσει το πρόβλημα.

Η παρούσα εγγύηση είναι πρόσθετη και δεν επηρεάζει τα νομοθετημένα δικαιώματά σας, σύμφωνα με την κατά τόπο νομοθεσία.