Ο P5021CDN είναι ένας "απλός" εκτυπωτής, και ο σκοπός του είναι να εξυπηρετεί τον μέσο χρήστη που δεν χρειάζεται κάτι extraordinaire. Ουσιαστικά, εξυπηρετεί τις αναγκες ενος μικρού γραφείου να κάνει πολλές εκτυπώσεις. Αν τον σκέφτεστε, σας κάνουμε μια μικρή ανάλυση εδώ: 

Kyocera

 

Γενικά, η Kyocera είναι γνωστή για την απόδοση των εκτυπωτών της και την ανθεκτικότητα τους. Όλες οι συσκευές της έχουν καλή ποιότητα εκτύπωσης και τείνει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από άλλους. Το ίδιο και με τον Kyocera ECOSYS P5021CDN  Η ποιότητα εκτύπωσης είναι καλή, με επίσης καλή ποιότητα στο κείμενο και γραφικά. Αν θέλετε να εκτυπώσετε φωτογραφίες, ο ECOSYS P5021CDN έχει 9600 x 600 dpi, και αν χρησιμοποιήσετε φωτογραφικό χαρτί η ποιότητα που θα πάρετε είναι σαφώς καλύτερη. Όπως με όλα τα Kyocera, το drum έρχεται με εγγύηση για πάντα.

Όπως πολλοί εκτυπωτές, ο Kyocera ECOSYS P5021CDN προσφέρει αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, ένα must αν θέλετε για πολλά γραφεία. Στη περίπτωση βέβαια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, να ξέρετε ότι η ταχύτητά του θα πεσει.

Η συσκευή αυτή μπορεί να τυπώσει 21 σελίδες ανα λεπτο (ppm), είτε τυπώνετε σε ασπρόμαυρο ή έγχρωμο. Όμως, με την διπλής όψης λειτουργία, η ταχύτητα μειώνεται στα 10.6 ppm.

Επίσης, δεν κάνει πολύ θόρυβο. Μάλιστα ο Kyocera ECOSYS P5021CDN είναι πιο αθόρυβος απο πολλους εκτυπωτές. Επιπρόσθετα, ο χρήστης του θα επωφεληθεί απο το USB που βρίσκεται μπροστά και επιτρέπει απευθείας εκτύπωση από τον πίνακα λειτουργιών. 

Ο P5021CDN έρχεται με συστήματα ασφαλείας όπως LDAP καθως και τοπικό ή διαδικτυακό authentication

Με μια ματιά:

  • Δυνατός: Δικτυακός έγχρωμος εκτυπωτής laser με λειτουργία διπλής όψης,προσφέροντας ταχύτατες εκτυπώσεις στις 21 σελίδες ανα λεπτό και αναλυση 1,200 dpi.

  • Φιλικός προς το περιβάλλον: Λόγω της τεχνολογίας Ecosys θα χρειαστεί να αλλάξετε μονο τα toner. Με το προγραμμα συμβατών toner της Cartridge World μπορείτε να εξοικονομήσετε εως και 15% στα συμβατά για πάντα.

  • Αθόρυβος: Επιπρόσθετα με τον οτι ειναι αθόρυβος και οικονομικός, αυτός ο εκτυπωτής σας εγγυάται αθόρυβη εκτύπωση και είναι ιδανικός για το γραφείο.

  • Πρακτικός: Μεσω του Mobile Print App για iOS και Android,οι φωτογραφίες και τα κείμενά σας μπορούν να εκτυπωθούν απευθείας από το κινητό. Ακόμη, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία ενος εγγράφου και να την τυπώσει άμεσα.Υποστηρίζεται AirPrint & Google Cloud Print 

 

Επίσης, το Cartridge World σας δίνει τη δυνατότητα, αν παραγγείλετε τον εκτυπωτή από το ηλεκτροινικό μας κατάστημα, να έχετε 15% έκπτωση σε όλα τα συμβατά τόνερ του για πάντα!

Δείτε τον εκτυπωτη εδω: http://bit.ly/2Y8RtxG