Τελευταία Ενημέρωση: 01/5/2020, 10:36 πμ.
Τα καταστήματα λιανικής μας λειτουργούν κανονικά από 4/5/20 αλλά για τη προστασία του κοινού και του προσωπικού θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες που όρισε η κυβέρνηση.Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική όπως και γάντια και για αποφυγή συνωστισμού δεν πρέπει να εισέρχονται περισσότερα από 2 άτομα στο κατάστημα.


Η Cartridge World εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

-----


Αγαπητοί Πελάτες,

Καθώς οι κοινότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό παλεύουν με τον Κορονωιό (COVID-19), θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τα βήματα που λαμβάνουμε στα καταστήματά μας για να προασπίσουμε την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας.  

Η βασική μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια όλων - των πελατών, των εργαζομένων και των οικογενειών τους.  Από σήμερα λοιπόν, για όσους από τους εργαζόμενους μας το επιλέγουν, μπορούν να εργάζονται από το σπίτι, ακολουθώντας τις τελευταίες οδηγίες της κυβέρνησης.

Αν εργάζεστε και εσείς από το σπίτι, και προκειμένου να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες που πλήττονται από την κρίση, αποφασίσαμε οτι από σήμερα και μέχρι νεοτέρας, όλες οι παραγγελίες σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Cartridge World θα έχουν δωρεάν μεταφορικά - το παρόν ισχύει για τα συμβατά αναλώσιμα του Cartridge World είτε είναι μελάνια είτε τόνερ.

Για να ενισχύσουμε περισσότερο την υγεία όλων, θα προτείναμε όταν κάνετε την παραγγελία σας, να αποφεύγετε την αντικαταβολή για να μην ανταλλάσσετε χρήματα με τον συνεργάτη μας που θα στην παραδώσει.

Επιλέξτε πιστωτική κάρτα ή κατάθεση στη τράπεζα και επίσης, ο συνεργάτης μας μπορεί να αφήσει την παραγγελία σας στην πόρτα σας, χωρίς να έρθετε σε επαφή.

Εργαζόμαστε όλοι για να ξεπεράσουμε και αυτή τη κρίση, και ενωμένοι θα βγούμε πιο δυνατοι!


Με Εκτίμηση,

Χριστόδουλος Καλόγηρος

CEO, Cartridge World

www.cartridgeworld.gr