Στο σημερινό μας blog post αναλύουμε τα χαρακτηριστικά του Canon Pixma TS705, ενός πολυλειτουργικού εκτυπωτή inkjet που όχι μόνο τυπώνει μπρος - πίσω αλλά χρησιμοποιεί όχι δύο, αλλά πέντε μελάνια!

 

Ο εκτυπωτής αυτός είναι τέλειος για οποιονδήποτε θέλει να εκτυπώνει πολλά έγγραφα ή για δουλειά σπιτιού (σχολικές εργασίες πχ.) Η τιμή του είναι στα €64.00 και το κόστος μελανιών του είναι πολύ χαμηλό ειδικά αν επιλέξετε τις χωρητικότητες XXL. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ καλή αγορά, άλλα εξαρτάται από τις ανάγκες σας!

 

Αν λοιπόν ψάχνετε να βρείτε ένα εκτυπωτή που να τυπώνει τόσο έγχρωμα όσο και ασπρόμαυρα ταχύτατα, μπρος πίσω και μεσω cloud, τότε ο Canon Pixma TS705 είναι αυτό που ψάχνετε. Το μέσο κόστος ανά σελίδα είναι περίπου στα 8 λεπτά, και τον καθιστά αν όχι τον πιο φθηνό, τουλάχιστον μια πολύ καλή λύση. 

 

Παρ΄όλα αυτά αν ψάχνετε για να βρείτε ενσωματωμένο scanner, θα απογοητευτείτε. Ο συγκεκριμένος εκτυπωτής δεν έχει τον παραδοσιακό flatbed scanner αλλά αντί για αυτό χρησιμοποιεί μια εφαρμογή με την οποία τραβάτε μια φωτογραφία του εντύπου που θέλετε και μετά χρησιμοποιώντας το wifi σας το τυπώνει απευθείας στον εκτυπωτή. Έχετε φυσικά τη δυνατότητα να το επεξεργαστείτε πριν το τυπώσετε.   

 

Ο PIXMA TS705 είναι ένας μικρών διαστάσεων εκτυπωτής εξοπλισμένος με δύο τροφοδότες χαρτιού (350 φύλλα), πολλές ασύρματες δυνατότητες (συμβατό με Amazon Alexa & Google Home voice assistants) συμβατός με πολλές εφαρμογές για απομακρυσμένη και δημιουργική εργασία. Παρά το μικρό του μέγεθος, ο Canon Pixma TS705 έχει πέντε ανεξάρτητα μελάνια - μαύρο, κυανό, magenta και κίτρινο για πιο πλούσιες και ζωντανές έγχρωμες εκτυπώσεις. 

 

Επίσης η Canon με τον TS705 επαναφέρει τον δίσκο πολλαπλών  χρήσεων. Μια χρήση που υπήρχε σε παλαιότερες σειρές και είχε μεγάλη ζήτηση. Με τον δίσκο πολλαπλών χρήσεων μπορείτε να τυπώσετε απευθείας σε εκτυπώσιμα cd/dvd και να δημιουργήσετε τα δικά σας εξώφυλλα απελευθερώνοντας την δημιουργικότητα σας.

 

Ας δούμε όμως όλα τα χαρακτηριστικά του: 

Εφαρμογή Canon PRINT

Η εφαρμογή Canon PRINT για κινητά με υποστηριξη iOS & Android επιτρέπει την απευθείας εκτύπωηση απο smartphone ή tablet μέσω Wi-Fi. Με την εφαρμογή Canon PRINT μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την γρήγορη λειτουργία αντιγραφής – απλά τραβάμε μια φωτογραφία με το κινητό και σε μερικά βηματα το μετατρέπουμε σε pdf και το τυπώνουμε.

 

Απλή σύνδεση

Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούμε να συνδέσουμε τον Canon Pixma TS705 στο οικιακό ή επαγγελματικό δίκτυο Ethernet, ή απευθείας με το desktop, laptop ή tablet και αμέσως μπορούμε να εκτυπώσουμε με την εφαρμογή Canon Print που περιγράψαμε παραπάνω.

 

Συνεργασία με Amazon Alexa και Google Voice

Για όσους … αισθάνονται πρωτοπόροι (για την Ελλάδα μιλάμε) και τους αρέσουνε οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, ο Canon PIXMA TS705 είναι συμβατός με το Amazon Alexa και Google Home για να ενσωματωθεί στην καθημερινότητα του χρήστη και το διασυνδεδεμένο σπίτι ή γραφείο. Μόλις ζητηθεί από τον χρήστη, η Alexa ή το Google Assistant θα δώσουν την εντολή στον Canon PIXMA TS705 να τυπώσει από sudoku puzzles μέχρι λίστες και αναφορές ή ακόμη και σχολικά και προσχολικά projects. Τελειώνει το μελάνι; Τόσο η Alexa όσο και το Google Assistant θα σας ενημερώσουν για τα επίπεδα μελανιού.

 

Εκτύπωση Διπλής Όψης

Με δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης ο πίσω τροφοδότης χαρτιού του Canon PIXMA TS705 μπορεί να τυπώσει σε οποιοδήποτε τύπο χαρτιού, συμπεριλαμβανομένου ματ, γυαλιστερού, αυτοκόλλητα και ετικέτες με διαστάσεις που ξεκινούν από 3.5 x 3.5 inch σε A4. Η λειτουργικότητα  του είναι επίσης απλή με μια μεγάλη οθόνη LCD.

 

Εκτύπωση μέσω Cloud

Πόσες φορές σκεφτήκατε να μπορούσατε να επιλέξετε ένα κείμενο που βρήκατε στο Facebook και να το τυπώνατε από την καφετέρια που κάθεστε; Η πρόσβαση στο PIXMA Cloud Link σας δίνει πλέον αυτή τη δυνατότητα. Απο όπου και αν είστε, με σύνδεση wifi ή data μπορείτε πλέον να τυπώσετε ακείμενα και φωτογραφίες από το  Facebook, Instagram, Google Drive, DropBox και πολλά άλλα. Απόλυτα χρήσιμο αν είστε ένας πολυάσχολος entrepreneur και χρειάζεστε ταχύτητα. 

 

Τέλειος για μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα κομμωτήριο. Με τον Canon Pixma TS705 μπορείτε να προσφέρετε μια νέα διάσταση στις προσφερόμενες υπηρεσίες, δημιουργώντας εκπληκτικά σχέδια για νύχια, και μετά εκτυπώνοντας τα πάνω στα ειδικά αυτοκόλλητα νυχιών της Canon.

 

 
Το πόσο θα χρεώσετε τον πελάτη είναι δική σας υπόθεση, αλλά η προοπτική υπάρχει. 
Έχετε μια νέα προσφορά; Εκτυπωστε τη σε φύλλα χαρτιού 3.5x3.5 και δημιουργήστε όμορφα κουπόνια που μπορείτε να τα μοιράσετε στους πελάτες σας μέ κάθε αγορά τους στην επιχείρηση σας.
 
 

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 36.5 x 37.2 x 15.8 cm
  • Βάρος: 5.4kg

Τι μας άρεσε:

  • Το ότι υποστηρίζει μια επιλογή από διαφορετικών μέσων εκτύπωσης , ακόμη και  για CD/DVD και υπάρχει δυνατότητα να τυπώσει κανείς και αυτοκόλλητα για νύχια!! (χρησιμοποιώντας το Canon Nail Sticker Creator app)
  • Ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί ανεξάρτητα μελάνια αντί για το κλασικό μαύρο και έγχρωμο, έτσι ώστε να τελειώσει ένα από αυτά το αντικαθιστάτε χωρίς να πετάξετε ολοκληρο το cartridge των έγχρωμων. Επίσης ειναι διαθέσιμα και σε xxl χωρητικότητα
  • Είναι μικρός σε μέγεθος
  • Είναι συμβατός με Alexa και Google Assistant συσκευές, ωστε να μπορείτε να ζητήσετε από τη συσκευή σας να τυπώσει ο,τι θέλετε. 
 

Τι δεν μας άρεσε:

  • Δεν υπάρχει θύρα κάρτας μνήμης ή USB 
  • Το μελάνι θέλει λίγο χρόνο να στεγνώσει 
 
Αν νιώθετε ενθουσιασμένοι από την τιμή, τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του, είναι εύκολο να το παραγγείλετε Online και να είναι στο χώρο σας την επόμενη μέρα. Δείτε τη σελίδα του Canon Pixma TS705 εδώ.