ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ, ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΩΝ & Managed Print Services

Θέλετε Να Έχετε Την Ηρεμία Σας;

Φανταστείτε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι δουλεύουν πιο παραγωγικά, και οι εκτυπωτικές σας διαδικασίες είναι βελτιστοποιημένες, χωρίς να αντιμετωπίζετε κόστη που δεν έχετε υπολογίσει.

Το καλύτερο; Αποκτήστε ξανά την ηρεμία σας.

Οι υπηρεσίες αυτές προς το παρόν προσφέρονται ΜΟΝΟ στον Νομό Αττικής
  

Τι είναι Managed Print Services;

Αν έχετε μια μεσαία προς μεγάλη επιχείρηση, θα γνωρίζετε οτι οι εκτυπώσεις αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα, αφού τόσο η διαχείρισή τους  όσο και η αγορά και χρήση αναλωσίμων, γίνεται χωρίς καμιά διαδικασία, από σχεδόν το 90% των Ελληνικών επιχειρήσεων.

Από την άλλη πλευρά, η ανεξέλεκτη εκτύπωση σε χαρτί με κατα συνέπεια την σπατάλη toner και ρεύματος μπορεί να φτάνει ακόμα και το 50% των εκτυπώσεών σας.

Τα παραπάνω αποφεύγονται και ελαχιστοποιούνται όταν η επιχείρηση περάσει στην λύση των Managed Print Services (MPS), εγκαταλείποντας το παραδοσιακό μοντέλο των μη διαχειρίσιμων και ανεξέλεγκτων εκτυπώσεων που σημαίνει ανεξέλεγκτο κόστος και χάσιμο χρόνου – άρα και παραγωγικότητας.

Πόσες φορές πήγατε να πάρετε την εκτύπωσή σας, και εκείνη τη στιγμή διαπιστώσατε οτι υπάρχουν και άλλες ξεχασμένες εκτυπώσεις ημερών να περιμένουν;

ΠΟΙΑ EIΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ MANAGED PRINT SERVICES ΤΗΣ CARTRIDGE WORLD
  • Μείωση κόστους λειτουργίας έως 60%: Επιλέγοντας MPS από την Cartridge World, θα δείτε εγγυημένη μείωση του κόστους των εκτυπωτικών εργασιών που μπορεί να φτάσει έως και το 60%, αφού οι εκτυπώσεις γίνονται πλέον σε ένα πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον, ο αριθμός και το είδος των εκτυπωτικών μηχανών είναι ο βέλτιστος δυνατός και η διαχείριση γίνεται κεντρικά, απαιτώντας λιγότερους πόρους σε ανθρώπινο δυναμικό και ώρες.
  • Δεν επενδύετε σε εκτυπωτές ξανά: Το MPS της Cartridge World είναι υπηρεσία μίσθωσης εκτυπωτών, η οποία παρέχεται με το μήνα, και σας απαλλάσσει από το άγχος του να βρείτε και να επιλέξετε τον καταλληλότερο εκτυπωτή, το άγχος της επιλογής και αγοράς αναλωσίμων και το άγχος των ανεξέλεγκτων εξόδων. Επιπλέον, το κόστος του MPS μεταφέρεται στα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης επιτρέποντας σας να έχετε επιστροφή φόρου ή μείωση.
  • Προστατεύετε Το Περιβάλλοντος: Η διαχείριση των εκτυπώσεων μέσω μιας λύσης MPS σημαινει μείωση των ανεξέλεγκτων εκτυπώσεων, αναλωσίμων και ρεύματος έως και 60%, προστατευοντας έτσι το περιβάλλον, ενώ αυξάνει και την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Ελεγξτε Τα Εκτυπωτικά Σας Έξοδα

Με ένα σταθερό μηνιάιο μίσθωμα θα μπορείτε να δείτε ακριβώς πόσο δαπανάτε στις εκτυπώσεις σας κάθε μήνα, βοηθώντας σας να μειώσετε και να ελέξετε τις εταιρικές σας εκτυπώσεις.

Αυτόματη Παροχή Αναλωσίμων

Η υπηρεσία μας σας δίνει απόλυτο έλεγχο στις εκτυπωτικές σας εργασίες, ελέγχοντας αυτόματα τα αναλώσιμα και αντικαθιστώντας τα μελανοδοχείο πριν τα χρειαστείτε, χωρίς να χάνετε χρόνο σε παραγγελίες.

Κρατήστε Τους Εκτυπωτές που έχετε

Με την υπηρεσία Managed Print Services Της Cartridge World, δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε τους εκτυπωτές σας. Αντίθετα με άλλες επιχειρήσεις στο χώρο που σας υποχρεώνουν να αντικαταστήστε τους εκτυπωτές που έχετε, η Cartridge World εργαζεται με αυτούς που ήδη έχετε, παρέχοντας σας πλήρη υποστήριξη και συντήρηση, όλα απο ένα προμηθευτή,

Ευέλικτα Συμβόλαια

Tα συμβόλαια μίσθωσης των υπηρεσιών Managed Print Services της Cartridge World είναι πολύ απλά, ξεκάθαρα και το πιο σημαντικό, ευέλικτα. Όλα μας τα συμβόλαια βασίζονται στον πραγματικό όγκο εκτυπώσεων σας.

Με ένα σταθερό μηνιαίο κόστος παρέχουμε τα μελανοδοχεία και τον εξοπλισμό – και πραγματικά εντός της ημέρας υποστήριξη για να εξασφαλίσουμε οτι θα μπορείτε πάντα να εκτυπώνετε.

Είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες Managed Print Services της Cartridge World?
Οι υπηρεσίες αυτές προς το παρόν προσφέρονται ΜΟΝΟ στον Νομό Αττικής