ΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ, ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΩΝ & Managed Print Services

Θέλετε Να Έχετε Την Ηρεμία Σας;

Νιώθετε ότι οι εκτυπώσεις στο γραφείο απαιτούν πολύ χρόνο και χρήμα;
Ήρθε η ώρα να τις αφήσετε στους ειδικούς και να αφιερώσετε χρόνο στην επιτυχία σας!

Η Cartridge World Greece, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Cartridge World στην Ελλάδα, έχει βρει τον τρόπο για να μειώσετε τα εκτυπωτικά έξοδα της επιχείρησής σας και να μείνετε ήσυχοι για όποιο τεχνικό ζήτημα κι αν προκύψει!

Με την υπηρεσία Managed Print Services σας παρέχουμε ευέλικτα συμβόλαια διαχείρισης των εκτυπωτών σας, για να βρείτε ξανά την ηρεμία σας και έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Πώς θα ωφεληθεί η επιχείρησή σας από το Managed Print Services;

Φανταστείτε έναν χώρο όπου οι εκτυπώσεις, τα αναλώσιμα, ο σωστός εξοπλισμός και η τεχνική υποστήριξη δεν ανήκουν πια στις αρμοδιότητές σας κι εσείς έχετε όλο τον απαραίτητο χρόνο για παραγωγικότητα και δημιουργία!
Στην Cartridge World Greece στοχεύουμε ακριβώς σε αυτό, δίνοντάς σας την επιλογή για εξατομικευμένο συμβόλαιο ανάλογα με τις ανάγκες σας, που θα καλύπτει την τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή, την παροχή αναλωσίμων για να είστε πάντα εξοπλισμένοι και την παροχή ενός μηχανήματος προσαρμοσμένου ακριβώς στις ανάγκες σας, για άψογες εκτυπώσεις.

Επιπλέον, εξοικονομείτε περίπου το 60% του λειτουργικού κόστους που είχατε μέχρι σήμερα, αφού οι εκτυπώσεις γίνονται πλέον σε ένα πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον, ο αριθμός και το είδος των εκτυπωτών είναι ο βέλτιστος δυνατός και η διαχείριση γίνεται κεντρικά, απαιτώντας λιγότερους πόρους σε ανθρώπινο δυναμικό και ώρες.

Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλετε σε πολύ μεγάλο ποσοστό και στην προστασία του περιβάλλοντος, αφού η ενέργεια και τα έξοδα μειώνονται.

Τέλος, δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε ξανά σε εκτυπωτές και πολυμηχανήματα, αφού με την υπηρεσία MPS μισθώνετε το ιδανικό για εσάς μηχάνημα για όσο χρόνο θέλετε, χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς άγχος για την επάρκεια σε αναλώσιμα και περιφερειακά.

Πώς θα ξέρω ότι θα κάνω το συμβόλαιο που με εξυπηρετεί;

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες μας να αισθάνονται σιγουριά, ασφάλεια και ικανοποίηση από τις παροχές μας, γι’ αυτό κι έχουμε φροντίσει να διαθέτουμε πληθώρα επιλογών, ώστε να καταλήξουμε μαζί στο συμβόλαιο που βοηθά στο μέγιστο την επιχείρησή σας.
Πιο συγκεκριμένα, έχετε τη δυνατότητα για:

  • Δωρεάν τοποθέτηση εκτυπωτή με πάγια χρέωση ελάχιστων σελίδων εκτύπωσης ανά μήνα, τεχνική κάλυψη από τους ειδικούς της Cartridge World Greece και προμήθεια αναλωσίμων από εμάς, ανά τακτά διαστήματα.
  • Αγορά εκτυπωτή από εσάς και τιμολόγηση παραγόμενων σελίδων εκτύπωσης ανά μήνα, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
  • Μηνιαίο μίσθωμα εκτυπωτή και τιμολόγηση παραγόμενων σελίδων εκτύπωσης ανά μήνα.

Φυσικά, η ομάδα μας είναι εδώ για να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες της επιχείρησής σας, ώστε να καταλήξουμε μαζί στην ιδανική λύση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο 210 3804551 για μία δωρεάν αξιολόγηση των αναγκών σας από τους ειδικούς!

Τι παροχές θα βρω στο Συμβόλαιο;

Ανάλογα με το Συμβόλαιο Managed Print Services στο οποίο θα καταλήξουμε, η Cartridge World Greece διαθέτει:

➨Προμήθεια αναλώσιμων
➨Ετήσια συντήρηση & συντήρηση ρουτίνας
➨Απεριόριστες κλήσεις
➨Επισκευή έκτακτης ανάγκης
➨Λογισμικό παρακολούθησης εξοπλισμού
➨Εγκατάσταση παρεχόμενου εξοπλισμού

*Οι υπηρεσία Managed Print Services απευθύνεται προς το παρόν ΜΟΝΟ σε επιχειρήσεις εντός Αττικής.
*Όλα μας τα μηχανήματα και αναλώσιμα είναι πιστοποιημένα και εγγυημένα.