Γιατί το σύστημά μας λειτουργεί τόσο καλά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ο Bryan Stokes, ιδρυτής της εταιρείας, έχει μια ιδιαίτερα εκτεταμένη πείρα στον κλάδο του ξαναγεμίσματος μελανοδοχείων. Είναι πραγματικά καινοτόμος και έχει αναπτύξει εξειδικευμένα μηχανήματα. Οι επαφές του Bryan σε άλλες Ηπείρους σημαίνουν ότι οι δικαιοδόχοι της Cartridge World έχουν πρόσβαση στα καλύτερα προϊόντα όλου του κόσμου - και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Το τεχνικό μας προσωπικό ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο συνεχώς, για να κρατείται ενήμερο με τις τελευταίες εξελίξεις. Ως δικαιοδόχος της Cartridge World θα έχετε άμεση πρόσβαση σε ένα πλούτο γνώσεων, ο οποίος έχει συσσωρευτεί την τελευταία 15ετία. Θα κρατείστε ενήμεροι, έτσι ώστε να νοιώθετε συνεχώς τη σιγουριά ότι δίνετε στους πελάτες σας την καλύτερη δυνατή συμβουλή.

 

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Από τη στιγμή που κατέχετε τα βασικά, είναι μια σχετικά εύκολη επιχείρηση για να λειτουργήσει και δεν υπάρχει πολλή γραφειοκρατία. Η επιχείρηση αυτή είναι κατάλληλη για ανθρώπους όλων των ηλικιών και με διαφορετικές πορείες στη ζωή. Είναι, επίσης, μια πολύ φιλική επιχείρηση. Θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους πελάτες σας καλά, γιατί θα επιστρέφουν συνεχώς σε σας.

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΠΡΟΦΙΛ

Η Cartridge World με τα εμπορικά σημεία πώλησης υψηλού προφίλ είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο του ξαναγεμίσματος των μελανοδοχείων εκτυπωτών. Τα καταστήματά μας έχουν φωτεινά χρώματα και είναι εύκολα να τα βρει κανείς και προσβάσιμα. Οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι να μπαίνουν σε ένα φωτεινό, καλά σχεδιασμένο κατάστημα της Cartridge World.