Τι παίρνετε για την επένδυσή σας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα δικαιοχρησίας, επαγγελματικού επιπέδου  στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στην Αθήνα για 2-3 εβδομάδες.

  1. Προμήθειες για την έναρξη της επιχείρησης σε μελάνη και γραφίτη.
  2. Μοναδικά μηχανήματα αποκλειστικής ιδιοκτησίας μας.
  3. Φόρμες εργασίας, γραφική ύλη και λογισμικό.
  4. Συνεχή υποστήριξη σε όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης.
  5. Βοήθεια στην κατασκευή του καταστήματος.

Όπως βλέπετε, είναι ένα πολύ περιεκτικό πακέτο.

 

ΠΟΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Ενώ οι υπολογιστές είναι προϊόν υψηλής τεχνολογίας, τα μελανοδοχεία των εκτυπωτών, τα οποία εμείς ξαναγεμίζουμε ή ανακατασκευάζουμε, είναι πολύ εύκολο να τα κατανοήσει κανείς. Με την εκπαίδευση θα αποκτήσετε εξειδικευμένα προσόντα. Έχουμε εκπαιδεύσει εκατοντάδες ανθρώπων, που τώρα δουλεύουν στον κλάδο, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είχαν προηγούμενη εμπειρία στο αντικείμενο.

Στην Cartridge World έχουμε σχεδιάσει ένα εντατικό κύκλο εκπαίδευσης, ο οποίος θα σας δώσει την καλύτερη δυνατή αρχή στην καινούργια σας επιχείρηση. Θα σας εκπαιδεύσουμε σε κάθε πλευρά της λειτουργίας της επιχείρησης και θα σας παράσχουμε ένα πολύ λεπτομερές εγχειρίδιο λειτουργίας, καθώς και λογισμικό υπολογιστή. Το πρόγραμμα μας συμπεριλαμβάνει τεχνολογική πληροφόρηση, αγορά και διαχείριση αποθεμάτων, διοίκηση, πωλήσεις και marketing.

 

ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΙΣΧΥΡΟΙ

Από τη στιγμή που ξεκινάτε τη λειτουργία σας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι που μπορούν να σας δώσουν συμβουλές και τεχνική υποστήριξη απέχουν μόλις ένα τηλεφώνημα από εσάς. Ως δικαιοδόχος της Cartridge World θα είστε μέλος μιας αναπτυσσόμενης ομάδας ανθρώπων, πρόθυμων να μοιραστούν γνώση και ιδέες, καθώς εμείς θα σας κρατούμε ενήμερους με τις εξελίξεις στην τεχνική, μέσω μιας σύνδεσης υψηλής ασφαλείας στην ιστοσελίδα μας, καθώς και με ετήσιες συναντήσεις και σεμινάρια.