Σχόλια δικαιοδόχων

PETER CASHEN

Bendigo, Victoria, Australia

«Έψαχνα για μία επιχείρηση, για κάποια χρόνια, η οποία θα μπορούσε να μου προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός οργανισμού δικαιοχρησίας, αλλά να είναι και διαφορετική από τα συνηθισμένα. Οι περισσότεροι όμιλοι δικαιοχρησίας, που είχα απευθυνθεί, προσέφεραν πάνω-κάτω τις ίδιες ευκαιρίες για την επιχείρηση, αλλά η Cartridge World δεν ήταν κάτι το συνηθισμένο. Εντυπωσιάστηκα με το σκεπτικό της καινοτομίας και με τις φοβερές δυνατότητες της επιχείρησης. Η Cartridge World είχε πολλά από τα χαρακτηριστικά που έψαχνα σε μία επιχείρηση δικαιοχρησίας, ήταν καινοτόμος, είχε τέλεια χρώματα μάρκετινγκ, καλές ώρες εργασίας και όλα αυτά με ένα λογικό κόστος.

Βρήκα ότι τόσο ο τοπικός επιχειρηματικός κόσμος, καθώς και το κοινό, αγκάλιασαν την ιδέα αυτή. Η περιβαλλοντική πλευρά του θέματος της ανακύκλωσης μελανοδοχείων είναι κάτι πολύ απλό, ώστε να πωληθεί, σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση που προσφέρει στον πελάτη».

DAVID HALPIN
Central West (Bathurst), New South Wales, Australia

Εγώ προσωπικά είχα ψάξει αρκετούς τύπους δικαιοχρησίας, μέχρις ότου ο συνεταίρος μου και εγώ να ανακαλύψουμε την Cartridge World σε μία Έκθεση. Μετά από έρευνα της επιχείρησης, αρχίσαμε να αισθανόμαστε ότι ήταν μια πολύ καλή συμφωνία, ειδικά αφού συγκρίναμε όλες τις πλευρές της δικαιοχρησίας με τις υπόλοιπες προσφορές που είχαμε. Τώρα κατέχουμε απεριόριστη δυνατότητα και ανάπτυξη.

DAVID DARLING
Poole, Dorset, United Kingdom

Είχα αφιερώσει πολλούς μήνες στην έρευνα για κάποια δικαιοχρησία και είχα επισκεφθεί τρεις Εκθέσεις Δικαιοχρησίας, πριν αποφασίσω για την Cartridge World. Κοιτώντας τους εκθέτες, μπορούσα να νοιώσω κοντά μόνο σε ό,τι μου επέτρεπε η οικονομική μου δυνατότητα και αφού ήμουν ένας συχνός χρήστης υπολογιστή η σκέψη του να πληρώνω τη μισή τιμή λιανικής για ένα μελανοδοχείο εκτυπωτή "inkjet", μου φάνηκε πολύ ελκυστική. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που το έκανα τελικά, όχι μόνο επειδή έγινα δικαιοδόχος της Cartridge World, αλλά επειδή επιπλέον ψάχνω να ανοίξω και άλλα καταστήματα, για να συνεχίσω την αρχική επιτυχία του πρώτου μας καταστήματος. Μη το σκέφτεστε πολύ, απλώς κάντε το!

ASHLEY & HELEN COOPER

York, United Kingdom

Από πελάτης σε δικαιοδόχος μέσα σε 24 ώρες, ήταν ο δρόμος μας προς την Cartridge World. Αφού είχαμε δεχθεί μια μεγάλη ζημία από μία επιχείρηση μεγάλης κεφαλαιοποίησης το ίδιο πρωί, το απόγευμα μας βρήκε να πηγαίνουμε το μελανοδοχείο του εκτυπωτή μας για ξαναγέμισμα στο κατάστημα στο Harrogate. Αφού φτάσαμε εκεί, ο Βασικός δικαιοδόχος μας έπεισε, ότι αυτή η δικαιοχρησία ήταν ο τρόπος που χρειαζόμασταν για να πετύχουμε. Επιπλέον, η Cartridge World ικανοποιεί τις ανάγκες μιας ιδιαίτερα αναπτυσσόμενης αγοράς, η οποία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται τα επόμενα χρόνια. Για τους καταναλωτές, το μήνυμα είναι τόσο ισχυρό, «ξαναγεμίστε, μην αντικαθιστάτε και γλιτώστε 50% του κόστους ενός καινούργιου, με εγγύηση πλήρους επιστροφής των χρημάτων».

Μετά την αρχική μας έρευνα, δεν το έχουμε μετανιώσει. Με την υποστήριξη της ομάδας στα Κεντρικά Γραφεία η μετάβαση από το όνειρο στην πραγματικότητα έγινε με ελάχιστα προβλήματα. Το μέλλον δείχνει ακόμη καλύτερο και έχουμε ήδη σχέδια για το κατάστημα Νο 2, που θα γίνει πολύ σύντομα.

Η Cartridge World είναι σίγουρα εδώ για να μείνει και οι ανταγωνιστές που προσπαθούν να αντιγράψουν το σχέδιό της θα δουν ότι είναι πολύ δύσκολο να φτάσουν στον επαγγελματισμό και τη γνώση που προσφέρει ως υποστήριξη στους δικαιοδόχους. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία, ενταχθείτε στην οικογένεια και διασκεδάστε ενώ βγάζετε χρήματα.