Ο εκτυπωτής στο σπίτι χρησιμεύει για να τυπώνει εισιτήρια, αναφορές του γραφείου (σοβαρά τώρα;;) κουπόνια, παρουσιάσεις και τη διπλωματική, αλλά έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες από να τυπώνει απλά σε χαρτί.

Η νέα τεχνολογία στις εκτυπώσεις σας επιτρέπει να δημιουργείτε μια ποικιλία από χειροποίητες δημιουργίες, ακόμη και φαγώσιμες εκτυπώσεις!

Δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει ο εκτυπωτής σας - μην τον έχετε μόνο για «βαρετά» πράγματα:

 

1. Φαγώσιμες Εκτυπώσεις

Φαγωσιμες Εκτυπώσεις

Φτιάχνοντας κέικ ήταν πάντα μια δημοφιλή ενασχόληση, με τις γεύσεις να γίνονται όλο και πιο δημιουργικές και τις διακοσμήσεις πάνω τους να “ξεφεύγουν”.

Αυτές οι διακοσμήσεις κάποτε περιορίζονταν μόνο σε λουλούδια από ζαχαρόπαστα αλλά πλέον μπορείτε να έχετε μια ρεαλιστική απεικόνιση από σχεδόν οτιδήποτε θέλετε - από τσάντες μέχρι αθλητικά.

Καθώς μπορεί να μην έχετε τα κατάλληλα υλικά να κάνετε όλες αυτές τις δημιουργίες στο σπίτι, ο εκτυπωτής σας μπορεί να σας δώσει το εναρκτήριο έναυσμα στη δημιουργική εκτύπωση για κέικ!

Το ξέρατε ότι υπάρχει φαγώσιμο μελάνι και χαρτί για τους περισσότερους εκτυπωτές; Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε μελάνι ειδικά για κέικ και βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει τον εκτυπωτή σας από το προηγούμενο μελάνι.

Με το ειδικό χαρτί, μπορείτε να εκτυπώσετε ό,τι σχέδιο ή φωτογραφία θέλετε και να το εφαρμόσετε κατευθείαν πάνω στο γλυκό σας. Τυπώστε φωτογραφίες για γενέθλια ή την αποφοίτηση ή ακόμη τυπώστε τη φωτογραφία του καλεσμένου σας πάνω στο κέικ σας (ειδικά αν είναι καρυδόπιτα).

Δείτε εδώ ένα βίντεο για τις φαγώσιμες εκτυπώσεις (Αγγλικά, Διάρκεια 4' 35")

 

2. T-shirts

printable tshirt

Γιατι να πληρώσετε 15-20 Ευρώ σε ένα μπλουζάκι, όταν με μερικά Ευρώ μπορείτε να εκτυπώσετε τη δική σας δημιουργία ή φωτογραφία, απευθείας από τον εκτυπωτή σας. Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι που μπορείτε να εκτυπώσετε σε ύφασμα, αλλα οι πιο διαδεδομένοι είναι με σιδερότυπο και χαρτί stabilizer. 

Τα σιδερότυπο είναι μια απλή και χαμηλού κόστους λύση για να τυπώσετε σε ύφασμα. Επίσης είναι μια πρακτική εναλλακτική για όσους θέλουν να αποφύγουν να βάλουν το ύφασμα σε απευθείας επαφή με τον εκτυπωτή τους. Χαρτί για σιδερότυπο μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα αναλωσίμων ή χειροτεχνίας. Αυτό το ειδικό χαρτί σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα απλά, βαρετά μονόχρωμα t-shirt σας σε fashion statement. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το χαρτί στον εκτυπωτή, και με τα μελάνια που ήδη έχει να τυπώσετε το σχέδιό σας. Κατόπιν απλώς σιδερώστε το στο t-shirt σας. Εννοείται ότι το αφήνετε μερικά λεπτά να στεγνώσει πριν το σιδερώσετε!

Σας βρήκαμε μια σελίδα με δεκάδες links με δωρεάν templates: http://bit.ly/2YiUkEm

 

3. Παιχνίδια

Printable toys

Αυτό είμαστε σίγουροι ότι δεν το είχατε σκεφτεί! Παιχνίδια που εκτυπώνονται.

Το μόνο που χρειάζεται για να τυπώσετε το παιχνίδι είναι το χαρτί που ήδη έχετε στον εκτυπωτή σας καθώς και να μπορείτε να ζωγραφίσετε και να διπλώσετε το χαρτί αφού τυπωθεί.  

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δικό σας σχέδιο ή να κατεβάσετε ένα πρότυπο δωρεάν από το Internet.

Μπορείτε να φτιάξετε από πολύπλοκα pop up σπίτια και κατασκευές μέχρι απλά origami! Και σκεφτείτε ότι τα παιχνίδια αυτά είναι οικονομικά (σας κοστίζει μονο το μελάνι, το χαρτί και το ρεύμα), αλλά δίνουν απίστευτη χαρά στα παιδια γιατι ασχολείται και ο γονιός και το παιδί σε μια δημιουργική διαδικασία.  

Βρήκαμε μια πολύ καλή ιστοσελίδα με δωρεάν πρότυπα για να κατεβάσετε για τον εκτυπωτή σας και να περάσετε μια δημιουργική μέρα: http://bit.ly/2YfUs7r

 

Ο εκτυπωτής σας μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να τυπώνει απλό κείμενο. Με την κατάλληλη φαντασία και δημιουργικότητα, μπορείτε να μετατρέψετε ένα απλό φαινομενικά εργαλείο σε κάτι που σχεδόν τα πάντα είναι δυνατά. 

 Στα Cartridge World είμαστε εδώ και 15 χρόνια δίπλα σας. Επικοινωνείστε μαζί μας για κάθε εκτυπωτική σας ανάγκη - οι σύμβουλοί μας βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσουν και να σας κατατοπίσουν.