Όταν πρόκειται για εξοπλισμό γραφείου ή σπιτιού, ένα από τα βασικά εργαλεία που δεν μπορείς χωρίς, είναι ο εκτυπωτής. Ακόμη και για το σημερινό ψηφιακό κόσμο, η δυνατότητα να τυπώνει κανείς είναι απαραίτητη, είτε είναι για κάποια αναφορά, παρουσίαση ή σχολική εργασία. Αλλά με τόσους εκτυπωτές στην αγορά, πως βρίσκει κανείς τον εκτυπωτή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του;

Συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη έρευνα - όπως μας έδειξε η επισκεψιμότητα στο blog - που κάναμε για τους καλυτέρους εκτυπωτές του 2018, μας δώσατε το κίνητρο να συνεχίσουμε και να σας παρουσιάσουμε τα μοντέλα που ξεχωρίσαμε για το 2019.

Είδαμε μια εντυπωσιακή είσοδος της Kyocera στα entry level μηχανήματα με την γνωστή της αξιοπιστία αλλά και κάποιες κλασικές αξίες όπως της Canon. Την Samsung θα την αποχαιρετήσουμε σιγά σιγά μια και εδώ και λίγο καιρό ανήκει στην HP οπότε δεν θα ξαναδούμε καινούργια μοντέλα. Οι προτάσεις αφορούν σχεδόν όλες τις κατηγορίες: οικιακή χρήση (μαθητές, φοιτητές, φωτογραφίες κλπ), ασπρόμαυρη και έγχρωμη εκτύπωση καθώς και ασπρόμαυρο και έγχρωμο πολυμηχανήματα

1) «Ο Οικιακός» CANON PIXMA TR7550 (€79,00 με ΦΠΑ)

Κατάλληλος για: 

• Οικιακή χρήση
• Φυτογραφίες

CANON PIXMA TR7550

Η επιτυχημένη συνταγή της Canon με την σειρά PIXMA παρουσιάζει ενα καινούργιο μηχάνημα που τα κάνει όλα και συμφέρει. Με όλες τις λειτουργιές (4 σε 1), εκτύπωση, σάρωση, φωτοτυπία και fax kai 5 ανεξάρτητα μελάνια για περισσότερη οικονομία. Με συνδέσεις wifi και bluetooth καθώς και με οθόνη αφής πραγματικά δεν του λείπει τίποτα!

2) O «Σκύλος Ο Μαύρος» Kyocera I-Ecosys P2235dn (από €80,50 με ΦΠΑ)

Κατάλληλος για:

• Μικρά/μεσαία γραφεία
• Ιδανικός για εκτυπώσεις τιμολογίων και γενικά ασπρόμαυρων εγγράφων

Kyocera I-Ecosys P2235dn

Πολύ γρήγορος (μέχρι 35 σελίδες το λεπτό) ο «μικρός» της σειράς με αυτόματη εκτύπωση διπλής όψεως και σύνδεση σε δίκτυο μέσω Ethernet είναι ότι χρειάζεται ένα μικρό γραφείο για τις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις του (μηνιαίος κύκλος μηχανήματος έως 20,000 σελίδες). Ανάλυση 1200 dpi, δίσκος τροφοδοσίας χαρτιού 250 σελίδων και αναλώσιμο για 3000 σελίδες (συμβατό Cartridge World 3.000 σελίδων 26,00€). Η ποιότητα Kyocera λοιπόν και στις entry level κατηγορίες!

3) «Το πολυεργαλείο» Lexmark MX511DE

Κατάλληλος για:
• Για μεσαίες και μεγάλες θέσεις εργασίας
• Πολύ χαμηλό κόστος λειτουργίας
• Καλύπτει όλες τις ανάγκες (εκτύπωση, σάρωση, φωτοτυπία, φαξ και email) εκτός έγχρωμης εκτύπωσης

Lexmark MX511DE

Μια κατηγορία που μας δυσκόλεψε πολύ! Λίγο η απουσία πλέον της Samsung, λίγο τα πολύ ακριβά της HP, λίγο τα πολύ ακριβά μηχανήματα των υπολοίπων μας ανάγκασε να κάνουμε μια έκπληξη στους αναγνώστες μας. Φέραμε τo καταργημένο θηριo της Lexmark σε refurbished. O Lexmark mx511de είναι εκτυπωτής, φωτοτυπικό, scanner, fax και email (5 σε 1!).

Εκτύπωση έως 42 σελίδες το λεπτό με αυτόματη επιλογή διπλής όψης. Δικτυακός, με έγχρωμη οθόνη αφής 10,9 εκ. και επίπεδο σαρωτή με ADF και RADF (αναστροφή διπλής όψης). Αναλώσιμο έως 20,000 σελίδων.

Και το καλύτερο για τέλος: Μόνο από την Cartridge World στην απιστευτη τιμή των 195,00€ (από 539,00 το καινούργιο) με 1 χρόνο εγγυηση από την Cartridge World. Αποκτήστε τον εδώ.

4) Ο «χρωματιστός» KYOCERA ECOSYS P5021CDN (€92.50 με ΦΠΑ)

Κατάλληλος για:
• Για έγχρωμες εκτυπώσεις/ παρουσιάσεις /γραφικά
• Χαμηλό κόστος λειτουργίας
• Υψηλή αξιοπιστία

KYOCERA ECOSYS P5021cdn Laser Printer
Και KYOCERA και έγχρωμος και δικτυακός και duplex και μόνο €92,50! Και αν νομίζετε ότι μόνο αυτά είναι τα καλά του τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας πούμε και τα υπόλοιπα!

5) «Ο επαγγελματίας » ΟΚΙ MC563DN (€491.00 με ΦΠΑ)

Κατάλληλος για: 

• Για μικρές και μεσαίες ομάδες εργασίας.
• Καλύπτει όλες τις ανάγκες (εκτύπωση, σάρωση, φωτοτυπία, φαξ και email)
• Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και κατασκευής

OKI MC563dn


Ένα έγχρωμο πολυμηχάνημα 4 σε 1 με την ποιότητα και την αξιοπιστία της ΟΚΙ. Ο mc563dn περιλαμβάνει λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και φαξ για μεσαίες ομάδες εργασίας με δυνατότητες διαχείρισης εγγράφων και ροής εργασιών σε συνδυασμό με εξαιρετικά γρήγορα, υψηλής ποιότητας, χρώματα υψηλής ανάλυσης. Με ανάλυση 1200 x 1200dpi, ταχύτητα εκτύπωσης 30 σελίδες το λεπτό και έγχρωμο σαρωτή υψηλής ευκρίνειας LED θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ:

Κάποια σημεία κλειδιά που πρέπει να προσέξετε περιλαμβάνουν: 


• Ταχύτητα: Πόσα φύλλα ανά λεπτό ο εκτυπωτής σας πρόκειται να τυπώσει, ειδικά εάν σχεδιάζετε να κάνετε πολλές εκτυπώσεις

• Συνδεσιμότητα: Ο εκτυπωτής σας είναι ασύρματος ή ενσύρματος; Ενώ οι ασύρματοι εκτυπωτές είναι πιο ευέλικτοι αν εκτυπώνετε από φορητό υπολογιστή, πολλοί εκτυπωτές είναι γνωστοί για προβλήματα συνδεσιμότητας

• Χωρητικότητα δίσκων χαρτιού: Δεν χρειάζεται να προσθέτετε νέο χαρτί κάθε λίγο και λιγάκι

• Κόστος αναλωσίμων: Και φυσικά το κόστος αναλωσίμων ανά σελίδα είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός εκτυπωτή. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όχι μόνο στην αξία του αναλωσίμου αλλά και η χωρητικότητα του

Αν οι επιλογές μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στο Cartridge World εξυπηρετούμε τις εκτυπωτικές σας ανάγκες 15 χρόνια τώρα και είμαστε σε θέση να σας συμβουλεύσουμε και να εκτιμήσουμε όλες τις ανάγκες εκτύπωσης της επιχείρησής σας.