Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου

Blog

 1. ΝΕΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ: ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (2019)

  Post by : Cartridge World

  Όταν πρόκειται για εξοπλισμό γραφείου ή σπιτιού, ένα από τα βασικά εργαλεία που δεν μπορείς χωρίς, είναι ο εκτυπωτής. Ακόμη και για το σημερινό ψηφιακό κόσμο, η δυνατότητα να τυπώνει κανείς είναι απαραίτητη, είτε είναι για κάποια αναφορά, παρουσίαση ή σχολική εργασία. Αλλά με τόσους εκτυπωτές στην αγορά, πως βρίσκει κανείς τον εκτυπωτή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του; Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, διενεργήσαμε μια σύγκριση για τους καλύτερους εκτυπωτές της αγοράς για το 2019. Δείτε περισσότερα εδω.
  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: 4 Συμβουλές Για Να Μειώσετε Δραματικά Το Κόστος Εκτύπωσης

  Post by : Cartridge World

  Γνωρίζατε οτι σύμφωνα με μια έρευνα, ο όγκος του χαρτιού που πετιέται στα σχολεία φτάνει στα 12 κιλά χαρτιού ΑΝΑ σπουδαστή και εκπαιδευτικό; Αυτό σημαίνει ότι το σχολείο «πετάει» περί τις 20,000 Ευρώ το έτος μονο σε κόστος χαρτιού – και δεν λαμβάνουμε καν υπόψη τα ποσά που δαπανώνται για αγορά εκτυπωτών, συντήρηση, τονερ και άλλα αναλώσιμα. Διαβάστε εδώ για αποτελεσματικούς τρόπους μείωσης του κόστους εκτυπώσεων στην εκπαίδευση.
  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Μήπως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε τον εκτυπωτή σας τη νέα σχολική χρονιά;

  Post by : Cartridge World

  Κάθε σχολική χρονιά, ο εκτυπωτής του σπιτιού (ή του παιδιού) αντιμετωπίζει διάφορα μικροπροβλήματα λόγω της χρήσης του - σχολικές εργασίες, παρουσιάσεις, κολλήματα στο χαρτί, διαρροή μελανιού και άλλα.
  Διαβάστε περισσότερα »
 4. KYOCERA ECOSYS P5021cdn Laser Printer: Η Ιδανική Λύση Για Το Γραφείο Σας;

  Post by : Cartridgeworld

  Στο σημερινό μας blog post, αναλύουμε τον P5021CDN - ένας "απλός" εκτυπωτής, και ο σκοπός του είναι να εξυπηρετεί τον μέσο χρήστη που δεν χρειάζεται κάτι extraordinaire. Ουσιαστικά, εξυπηρετεί τις αναγκες ενος μικρού γραφείου να κάνει πολλές εκτυπώσεις. Αν τον σκέφτεστε, δείτε περισσότερα.
  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Τρία Πράγματα Που (Ίσως) Δεν Ξέρατε Ότι Μπορούσατε Να Κάνετε Με τον Εκτυπωτή Σας.

  Post by : Cartridge World

  Γνωρίζατε ότι ο εκτυπωτής σας μπορεί να μετατραπεί από ένα βαρετό ογκώδες μηχάνημα σε μια μηχανή ιδεών και δημιουργίας; Αρκεί λίγη φαντασία, μερικά σχέδια και voila! Δείτε το σημερινό μας post για περισσότερα.
  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Πως Μπορείτε Να Υπολογίσετε Το Πραγματικό Κόστος Χρήσης Του Εκτυπωτή Σας

  Post by : Cartridge World

  Αντιμετωπίζετε υψηλά εκτυπωτικά κόστη; Γνωρίζετε ποιό είναι το πραγματικό κόστος χρήσης ενός εκτυπωτή; Μπορείτε να το μετρήσετε ; Ποιες παραμέτρους θα πρέπει να λάβετε υπόψη; Αν σας απασχόλησε ποτέ το θέμα συντήρησης και κόστος χρήσης του εκτυπωτή σας, τότε αυτό το άρθρο σας δίνει πολύτιμες κατευθύνσεις.
  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Εννέα Λόγοι Που Μπορεί Να Χρειάζεστε Managed Print Services (MPS)

  Post by : Cartridge World

  Γνωρίζατε οτι εκτος από τον κλασσικό τρόπο αγοράς εκτυπωτών, υπάρχει και ένας πιο ... μοντέρνος; Ένας τρόπος που μπορεί να μην χρειαστείτε να αγοράσετε εκτυπωτή, αλλά να τυπώνετε στο σπίτι ή στο γραφείο. Και ένας τρόπος, που δεν θα χρειαστεί ποτέ πια να "ξεμείνετε" από μελάνια ή χαρτί - γιατί φροντίζει το "Σύστημα"! Ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Οι νέες υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων ή αλλιώς "Managed Print Services (MPS)"
  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Η Γνώμη Σας Μετράει!

  Post by : Cartridge World

  Τώρα μπορείτε και εσείς να συνεισφέρετε στο περιεχόμενο που θα βλέπετε στο Cartridge World. Απαντήστε σε μερικές πολύ συντομες ερωτήσεις, και βοηθήστε μας να σας στέλνουμε το καλύτερο περιεχόμενο που έχετε δεί!
  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Ποιά Είναι Tα Τέσσερα Μεγαλύτερα Προβλήματα Των Εκτυπωτών Στο Σπίτι Και Πως Να Τα Αντιμετωπίσετε

  Post by : Cartridge World Greece

  Κολλάει ο εκτυπωτής; Τυπώνει γραμμές στο χαρτί; Δεν συνδεεται στο WiFi; Αυτά είναι μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με τον οικιακό σας εκτυπωτή. Δείτε πως να τα λύσετε εύκολα και γρήγορα.
  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Πως να Επιλέξετε Τον Κατάλληλο Εκτυπωτή Για τις Ανάγκες του Γραφείου Σας

  Post by : Cartridge World Team

  Ασχέτως με το μέγεθος της επιχείρησής σας, η επιλογή του σωστού εκτυπωτή είναι από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις που μπορείτε να πάρετε για να δουλεύει άψογα η επιχείρησή σας.
  Διαβάστε περισσότερα »
Σελίδα

Κατασκευαστές