Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου

Blog

 1. Τα Καλύτερα Εργαλεία Remote Working: Εφαρμογές Επικοινωνίας (Post 2 Από 4)

  Post by : Cartridge World

  Χρόνια πριν, η απομακρυσμένη εργασία θεωρούνταν σαν μια θέση για την υποστήριξη software, με τον χαμηλότερο μισθό. Σήμερα, μόνο μερικές εβδομάδες μετά την επιβολή μέτρων, το να ξέρεις πως να δουλεύεις από απόσταση, και να εργάζεσαι παραγωγικά είναι κάτι που οι εταιρίες εκτιμούν. Μετά το προηγούμενο blog post μας όπου εξηγήσαμε τις εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης σήμερα αναλύουμε τρία εργαλεία άμεσης επικοινωνίας - και όχι δεν είναι το Whatsapp ή το Viber.
  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Μένεις Μέσα; Τα Καλύτερα Εργαλεία Remote Working Για Να Δουλεύεις Πιο Έξυπνα Όχι Πιο Σκληρά (1 Από 4)

  Post by : Cartridge World

  Ο Αβραάμ Λίνκολν φημολογείται οτι είχε πει “Δώσε μου έξι ώρες να κόψω ένα δέντρο, και θα ξοδέψω τις τέσσερις να ακονίζω το τσεκούρι μου”. Η νέα πραγματικότητα που διαμορφώθηκε, υποχρεώνει τους περισσότερους απο εμάς να #menoumemesa και να δουλεύουμε από το σπιτι. Όλοι μας χρειαζόμαστε αποτελεσματικά εργαλεία για να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Εάν είσαι ξυλουργός, χρειάζεσαι καρφιά και σφυρί. Αν είσαι μπογιατζής δεν μπορείς να μην έχεις ρολό βαψίματος. Αν δουλεύεις από το σπίτι, χρειάζεσαι απαραίτητα μια σύνδεση στο Internet και εφαρμογές που σε κάνουν να δουλεύεις καλύτερα και να μην χάνεις χρόνο - ειδικά αν δεν υπάρχει IT για να ζητήσεις βοήθεια. Αυτή είναι μια σειρά από blog posts που θα καλύψουν τα πάντα - απομακρυσμένη πρόσβαση (remote desktop) μέχρι εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN)
  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Μήνυμα Από Τον CEO, Για Τον COVID-19

  Post by : Cartridge World

  Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την λειτουργία των Cartridge World και την πορεία της παραγγελίας σας. Δωρεάν μεταφορικά από Δευτέρα 16/3/2020 και μέχρι νεωτέρας.
  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Συμβατά Αναλώσιμα Εκτυπωτών: Τα Υπέρ & Τα Κατά

  Post by : Cartridge World

  Αγοράζετε συμβατά ή γνήσια μελανοδοχεία; Αν αγοράζετε συμβατά, και είχατε πάντα απορίες για την ποιότητά τους και γιατί είναι φθηνότερα από τα γνήσια, αυτό το άρθρο ρίχνει φως στο τι σημαίνει συμβατό και τι πρέπει να προσέχετε.
  Διαβάστε περισσότερα »
 5. [Infographic] Οδηγός Αγοράς Εκτυπωτή Για Τις Γιορτές

  Post by : Cartridge World

  Ψάχνετε να βρείτε ένα καλό εκτυπωτή για εσάς ή για δώρο (θα πρέπει να είναι πολύ καλός φίλος για να πάρει δώρο εκτυπωτή!) και δεν ξέρετε τι να επιλέξετε; Αν ναι, σας ετοιμάσαμε ένα infographic που θα βρείτε απαντήσεις.
  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Canon Pixma TS705: Υπάρχει Κάτι Που ΔΕΝ Μπορεί Να Κάνει;

  Post by : Cartridge World

  Χρειάζεστε ένα μικρό compact εγχρωμο inkjet με "εκπληκτικές" δυνατότητες; Δείτε τον Canon Pixma TS705, ένα πολυλειτουργικό εκτυπωτή inkjet που όχι μόνο τυπώνει μπρος - πίσω αλλά χρησιμοποιεί όχι δυο, αλλά πεντε μελάνια! Ο εκτυπωτής αυτός είναι τέλειος για οποιονδήποτε θέλει να εκτυπώνει πολλά έγγραφα ή για δουλειά σπιτιού (π.χ. σχολικές εργασίες). Πιστεύουμε ότι είναι πολύ καλή αγορά, άλλα εξαρτάται από τις ανάγκες σας!
  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Managed Print Services: Τέλος Στην Αγορά Εκτυπωτή Γραφείου;

  Post by : Cartridge World

  Γνωρίζατε ότι μπορείτε να έχετε εκτυπωτή στο γραφείο, αλλά να μην πληρώσετε ούτε ένα Ευρώ για να τον αγοράσετε; Η νέα εποχή των Managed Print Services είναι ήδη εδώ, αν νομίζατε οτι αναφερόμαστε σε άλλη χώρα!
  Διαβάστε περισσότερα »
 8. ΝΕΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ: ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (2019)

  Post by : Cartridge World

  Όταν πρόκειται για εξοπλισμό γραφείου ή σπιτιού, ένα από τα βασικά εργαλεία που δεν μπορείς χωρίς, είναι ο εκτυπωτής. Ακόμη και για το σημερινό ψηφιακό κόσμο, η δυνατότητα να τυπώνει κανείς είναι απαραίτητη, είτε είναι για κάποια αναφορά, παρουσίαση ή σχολική εργασία. Αλλά με τόσους εκτυπωτές στην αγορά, πως βρίσκει κανείς τον εκτυπωτή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του; Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, διενεργήσαμε μια σύγκριση για τους καλύτερους εκτυπωτές της αγοράς για το 2019. Δείτε περισσότερα εδω.
  Διαβάστε περισσότερα »
 9. Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: 4 Συμβουλές Για Να Μειώσετε Δραματικά Το Κόστος Εκτύπωσης

  Post by : Cartridge World

  Γνωρίζατε οτι σύμφωνα με μια έρευνα, ο όγκος του χαρτιού που πετιέται στα σχολεία φτάνει στα 12 κιλά χαρτιού ΑΝΑ σπουδαστή και εκπαιδευτικό; Αυτό σημαίνει ότι το σχολείο «πετάει» περί τις 20,000 Ευρώ το έτος μονο σε κόστος χαρτιού – και δεν λαμβάνουμε καν υπόψη τα ποσά που δαπανώνται για αγορά εκτυπωτών, συντήρηση, τονερ και άλλα αναλώσιμα. Διαβάστε εδώ για αποτελεσματικούς τρόπους μείωσης του κόστους εκτυπώσεων στην εκπαίδευση.
  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Μήπως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε τον εκτυπωτή σας τη νέα σχολική χρονιά;

  Post by : Cartridge World

  Κάθε σχολική χρονιά, ο εκτυπωτής του σπιτιού (ή του παιδιού) αντιμετωπίζει διάφορα μικροπροβλήματα λόγω της χρήσης του - σχολικές εργασίες, παρουσιάσεις, κολλήματα στο χαρτί, διαρροή μελανιού και άλλα.
  Διαβάστε περισσότερα »
Σελίδα

Κατασκευαστές