Εναλλαγή Πλοήγησης
Το καλάθι μου

Blog

 1. Τι Γίνεται Με Τις Εκτυπώσεις Σας Για Το Υπόλοιπο Του 2020

  Post by : Cartridge World

  Πως θα μπορούσατε να περιγράψετε το 2020 μέχρι τώρα; Είμαστε σίγουροι, όχι με τα καλύτερα λόγια. Πλάνα που έγιναν στην αρχή του έτους πετάχτηκαν στα σκουπίδια, επιχειρήσεις έκλεισαν ή άλλαξαν τελείως το μοντέλο τους. Αυτό είχε μια βαθιά επίπτωση και στις εκτυπώσεις. Διαβάστε για το τι θα γίνει με τις εκτυπώσεις σας το υπόλοιπο του 2020.
  Διαβάστε περισσότερα »
 2. Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Cartridge World - Canon!

  Post by : Cartridge World

  Το Cartridge World γιορτάζει την παρουσία του στην Ελλάδα, αποχαιρετά το lockdown και τη φρενίτιδα των περασμένων ημερών με ένα διαγωνισμό με δώρα Canon!
  Διαβάστε περισσότερα »
 3. Συμβουλές και Τρικ Για Εξοικονόμηση Στις Εκτυπώσεις Του Γραφείου Στο Σπίτι

  Post by : Cartridge World

  Μετά την λήξη της καραντίνας, η ζωή μας έχει αλλάξει δραματικά και έχει προσαρμοστεί στην εργασία από απόσταση. Η αλλαγή επέδρασε στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, και όσοι πήραν τις σωστές αποφάσεις πιθανόν να έχουν μια καλύτερη, πιο εξισοροπημένη σχέση ζωής/εργασίας δουλεύοντας από το σπίτι. Για όσους έμειναν μέσα, σας δίνουμε μερικές συμβουλες για το τι να κάνετε από εδώ και στο εξής ώστε οι εκτυπώσεις στο σπίτι να σας εξοικονομούν χρήματα!
  Διαβάστε περισσότερα »
 4. Mένεις Μέσα; Τα Καλύτερα Εργαλεία Κοινής Χρήσης Για Να Δουλεύεις Πιο Έξυπνα (Post 3 από 4)

  Post by : Cartridge World

  Τις τελευταίες εβδομάδες πολύς κόσμος βρέθηκε να εργάζεται από το σπίτι. Για κάποιους η ιδέα να εργάζεται κανείς από απόσταση με τις πυτζάμες του ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, για άλλους, όχι και τόσο. Η εργασία από το σπίτι εγείρει ουκ ολίγες προκλήσεις, και αυτές οι προκλήσεις γίνονται θέματα προς αντιμετώπιση όταν οι εργαζόμενοι πρεπει να συνεργάζονται από απόσταση με τους συναδέλφους τους. Όμως τι γίνεται με το διαμοιρασμό αρχείων, και εργασιών; Δείτε πως μια ομάδα μπορεί να διαμοιράσει εργασίες με deadlines,, ημερολόγια, αρχεία και άλλα πολλά.
  Διαβάστε περισσότερα »
 5. Τα Καλύτερα Εργαλεία Remote Working: Εφαρμογές Επικοινωνίας (Post 2 Από 4)

  Post by : Cartridge World

  Χρόνια πριν, η απομακρυσμένη εργασία θεωρούνταν σαν μια θέση για την υποστήριξη software, με τον χαμηλότερο μισθό. Σήμερα, μόνο μερικές εβδομάδες μετά την επιβολή μέτρων, το να ξέρεις πως να δουλεύεις από απόσταση, και να εργάζεσαι παραγωγικά είναι κάτι που οι εταιρίες εκτιμούν. Μετά το προηγούμενο blog post μας όπου εξηγήσαμε τις εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης σήμερα αναλύουμε τρία εργαλεία άμεσης επικοινωνίας - και όχι δεν είναι το Whatsapp ή το Viber.
  Διαβάστε περισσότερα »
 6. Μένεις Μέσα; Τα Καλύτερα Εργαλεία Remote Working Για Να Δουλεύεις Πιο Έξυπνα Όχι Πιο Σκληρά (1 Από 4)

  Post by : Cartridge World

  Ο Αβραάμ Λίνκολν φημολογείται οτι είχε πει “Δώσε μου έξι ώρες να κόψω ένα δέντρο, και θα ξοδέψω τις τέσσερις να ακονίζω το τσεκούρι μου”. Η νέα πραγματικότητα που διαμορφώθηκε, υποχρεώνει τους περισσότερους απο εμάς να #menoumemesa και να δουλεύουμε από το σπιτι. Όλοι μας χρειαζόμαστε αποτελεσματικά εργαλεία για να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Εάν είσαι ξυλουργός, χρειάζεσαι καρφιά και σφυρί. Αν είσαι μπογιατζής δεν μπορείς να μην έχεις ρολό βαψίματος. Αν δουλεύεις από το σπίτι, χρειάζεσαι απαραίτητα μια σύνδεση στο Internet και εφαρμογές που σε κάνουν να δουλεύεις καλύτερα και να μην χάνεις χρόνο - ειδικά αν δεν υπάρχει IT για να ζητήσεις βοήθεια. Αυτή είναι μια σειρά από blog posts που θα καλύψουν τα πάντα - απομακρυσμένη πρόσβαση (remote desktop) μέχρι εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN)
  Διαβάστε περισσότερα »
 7. Μήνυμα Από Τον CEO, Για Τον COVID-19

  Post by : Cartridge World

  Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την λειτουργία των Cartridge World και την πορεία της παραγγελίας σας. Δωρεάν μεταφορικά από Δευτέρα 16/3/2020 και μέχρι νεωτέρας.
  Διαβάστε περισσότερα »
 8. Συμβατά Αναλώσιμα Εκτυπωτών: Τα Υπέρ & Τα Κατά

  Post by : Cartridge World

  Αγοράζετε συμβατά ή γνήσια μελανοδοχεία; Αν αγοράζετε συμβατά, και είχατε πάντα απορίες για την ποιότητά τους και γιατί είναι φθηνότερα από τα γνήσια, αυτό το άρθρο ρίχνει φως στο τι σημαίνει συμβατό και τι πρέπει να προσέχετε.
  Διαβάστε περισσότερα »
 9. [Infographic] Οδηγός Αγοράς Εκτυπωτή Για Τις Γιορτές

  Post by : Cartridge World

  Ψάχνετε να βρείτε ένα καλό εκτυπωτή για εσάς ή για δώρο (θα πρέπει να είναι πολύ καλός φίλος για να πάρει δώρο εκτυπωτή!) και δεν ξέρετε τι να επιλέξετε; Αν ναι, σας ετοιμάσαμε ένα infographic που θα βρείτε απαντήσεις.
  Διαβάστε περισσότερα »
 10. Canon Pixma TS705: Υπάρχει Κάτι Που ΔΕΝ Μπορεί Να Κάνει;

  Post by : Cartridge World

  Χρειάζεστε ένα μικρό compact εγχρωμο inkjet με "εκπληκτικές" δυνατότητες; Δείτε τον Canon Pixma TS705, ένα πολυλειτουργικό εκτυπωτή inkjet που όχι μόνο τυπώνει μπρος - πίσω αλλά χρησιμοποιεί όχι δυο, αλλά πεντε μελάνια! Ο εκτυπωτής αυτός είναι τέλειος για οποιονδήποτε θέλει να εκτυπώνει πολλά έγγραφα ή για δουλειά σπιτιού (π.χ. σχολικές εργασίες). Πιστεύουμε ότι είναι πολύ καλή αγορά, άλλα εξαρτάται από τις ανάγκες σας!
  Διαβάστε περισσότερα »
Σελίδα

Κατασκευαστές